MVP Alen Omić: Hvala Zvezdi, ostao bih ovdje

Autor:

"Ne znam i dalje gdje ću i šta ću, ali ovdje se lijepo osjećam", rekao je najkorisniji igrač finala Superlige Srbije.

MVP Alen Omić: Hvala Zvezdi, ostao bih ovdje Foto: MN Press

Alen Omić ponavljao je tokom Superlige Srbije da mu je veoma stalo da osvoji trofej u dresu Crvene zvezde mts i to je i uspio.

Centar crveno-bijelih proglašen je za najkorisnijeg igrača i najboljeg stijrelca finalne serije protiv FMP-a, u kojoj je na tri utakmice postizao u prosjeku 19 poena po utakmici.

"Bitno je da smo osvojili. Svi znamo šta ovo znači Zvezdi. Svaka čast momcima, išli smo od prve utakmice po taj trofej. Znali smo da to svi želimo. Važno je da ga smo ga osvojili, da je ostao kod kuće, kod nas. Svi znamo da to pripada Zvezdi", rekao je Omić poslije meča.

Primajući čestitke na ličnom priznanju, zahvalnost je usmjerio ka cijelom timu.

"Puno, puno hvala timu. Bez njih to ne bih bio. Bili su uvijek uz mene i u dobru i u lošem, od prvog do posljednjeg. Želio sam da se osvoji u finalu osvoji sve što može i išao sam sa tim karakterom da pobijedimo"

Koliko titula ublažava bol zbog poraza u finalu ABA lige?

"Iskreno, još boli ABA finale i ti porazi, ali to je već prošlost. Treba se sada odmoriti, ići po novu sezonu. Vjerujem u Zvezdu, da će sljedeće sezone biti prvaci svega ovdje".

Pomenuvši Zvezdu u trećem licu množine, Omić je sam "izazvao" logično pitanje - da li će ostati?

"Iskreno - ne znam ni sam gdje ću i šta ću. Uskoro će se vidjeti i čuti, ali ovdje se lijepo osjećam. Zvezda mi je pomogla u karijeri i veliko hvala za sve što su uradili za mene od početka do kraja. Hvala stručnom štabu, predsjedniku, direktoru, da se nije desilo to što se desilo možda danas ne bih bio tu".

To znači da bi volio da ostane?

"Zašto ne? Svi znamo ko je Zvezda u Srbiji, najbolji tim", dodao je Omić.

Ostale vijesti