Lepotica i ZVERI: Bizarni trenutak u Singapuru

Autor:

Tako svetski mediji nazivaju trenutak u kom je Donald Tramp odlučio da dojučerašnjem neprijatelju broj 1 i "malom raketašu" pokaže svoj ponos - prelepi automobil od 1, 6 miliona dolara...Dizajniran da "preživi" i hemijski napad ovaj automobil očigledno je kod Kima izazvao ljubav na prvi pogled, pošto i pored izolacije u kojoj se njegova zemlja nalazi, on gaji simpatije prema svom luksuzu koji dolazi sa Zapada.

To potvrđuje i činjenica da i on ima "konja za trku"... Kimov blinidrani "mercedes" s600 od dva miliona dolara ima, što je valjda veoma bitno kad se ističe u izveštajima svetskih medija - i sopstveni toalet.

Tramp se danas u Singapuru na istorijskom susretu sa severnokorejskim diktatorom pohvalio predsedničkom limuzinom posle radnog ručka. Iako to nije bilo predviđeno, Tramp je zastao kod blindiranog vozila, poznatog pod imenom "zver".

Potpuno nestvarno i, do pre koji mesec suludo, izgledao je trenutak u kom lideri prilaze limuzini sa američkom zastavom, a tajni agent otvara vrata....

Kim se smeška pošto mu je dozvoljeno da pogleda u unutrašnjost vozila.

Ovaj događaj delovao je kao "kruna" uspešnih razgovora dojučerašnjih ljutih protivnika.

Pogledajte video:

Izvor: Youtube/INQUIRER.net

 Ko ima najbolju predsedničku limuzinu, pitanje je sad?

Evo šta imamo da kažemo na tu temu:

Ostale vijesti