• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pravi" Ronaldo nema dilemu: Brazil favorit

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Legendarni brazilski fudbaler izjavio je da nije važno da Brazil samo osvoji Svjetsko prvenstvo u Rusiji, nego da i navijačima pruže odličnu i kvalitetnu igru.

Legendarni brazilski fudbaleri Luis Nazario de Lima Ronaldo izjavio je da nije važno da Brazil samo osvoji Svjetsko prvenstvo u Rusiji nego da i navijačima pruže odličnu i kvalitetnu igru.

"Naša reprezentacija trenutno igra veoma dobro. Posebno smo u posljednje dvije godine sa selektorom Titeom počeli igrati dosta bolje. Imamo mladu selekciju koja ima veoma motivisane fudbalere. Imamo i mlade igrače koji će prvi put igrati na Svjetskom prvenstvu, ali to uopšte kod njih ne izaziva stres nego uzbuđenje. Vjerujem da će Brazil biti uspješan. Brazil vidim kao favorita", rekao je "pravi" Ronaldo.

Među favoritima vidi još i Njemačku, Španiju i Argentinu.

"Francuska takođe ima veoma mladu i talentovanu ekipu. Potrebno je da se na jednom mjestu nađe nekoliko faktora da bi se osvojio Mundijal. Nadam se da će Brazil spojiti sve ove faktore i da će se iz Rusije vratiti s titulom. Ipak, pored titule, od reprezentacije Brazila očekujemo i dobru igru. Za Brazil nije dovoljno samo da osvoji titulu. Trebamo svima pokazati kako igramo lijep fudbal", rekao je Ronaldo u obraćanju novinarima na programu koji je organizovan u Moskvi.

Istakao je i kako bi volio da Nejmar nastavi postizati golove pa da čak prestigne i njega samog po broju pogodaka u reprezentaciji Brazila.

"Da Nejmar obori i rekord Pelea, a ne samo moj. Njegovi golovi znače i više titula za Brazil i više osvojenih prvenstava. Srećan samo zbog njegove velike želje i volje za pobjedama. Na taj način pomaže i reprezentaciji", kazao je Ronaldo.

Na pitanje o postojanju velike konkurencije za dres između Firmina i Žesusa, rekao je da je u selekciji Brazila uvijek postojala ogromna konkurencija.

"U Brazilu će uvijek biti konkurencije jer se ekipa sastoji od najboljih igrača u svijetu. Svi reprezentativaci igraju u velikim evropskim klubovima. Naravno da tu važnu zadaću ima i selektor Tite. Izgleda da Gabriel Žesus trenutno ima zagarantovano mjesto u ekipi. U mečevima u kojima je igrao postizao je golove. Firmino će i s klupe biti vrlo važna motivacijska snaga", rekao je legendarni Brazilac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC