• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić, Feldin i Ročesti o sledećoj sezoni u Zvezdi

Autor mondo.rs

Nakon osvajašnja šampionskog pehara, iskusni košarkaši Crvene zvezde govorili i o budućnosti u dresu tima sa Malog Kalemegdana.

 Antić, Feldin i Ročesti da li ostaju u KK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts odbranila je šampionsku titulu u domaćem šampionatu i posle slavlja polako se okreće pripremi terena za narednu sezonu u kojoj će se takmičiti u Evrokupu nakon pet godina boravka u Evroligi.

U sadašnjem rosteru od 14 košarkaša - njih devetorica imaju ugovore i posle 2017/18, dok su "slobodni igrači" postali Ročesti, Čović, Dangubić, Antić i Omić.

Jedan od onih koji ima ugovor i za sledeću godinu je Džejms Feldin (29, 193 cm) koji je u izjavi posle meča sa FMP-om kazao da ima želju da ostane, ali bi to možda i bilo iznenađenje posle loših igara u najvažnijim utakmicama sezone 

"Imam ugovor, vidimo se dogodine", kazao je Dominikanac u razgovoru s novinarima posle meča poručivši da "voli da igra trofeje" koji ga čine srećnim i to je "njegova hrana".

Stranac koji je imao manje padova u igri tokom sezone je Tejlor Ročesti. Odlični američki "plej" više nema ugovorne obaveze sa Crvenom zvezdom...

"Dao sam srce i telo za tim i dobar je osećaj biti šampion. Sledeća sezona? Da proslavimo lepo, uživaću u svakom trenutku, pa ćemo videti šta će biti dalje", kazao je Ročesti bez namere da ulazi u neke spekulacije.


Najiskusnijem igraču Crvene zvezde iz ove sezone Peru Antiću (35 godina) takođe je prestao da važi ugovor sa timom sa Malog Kalemegdana, a kod njega se postavlja i pitanje da li mu je duel sa FMP-om bio poslednji u karijeri, ne samo u ovim bojama.

"Loše pitanje... No comment, no comment (bez komentara)", poručio je Antić novinarima i rekao da će iz ove sezone pamtiti trofej i 11 pobeda u Evroligi.

MVP finalne serije Alen Omić takođe je upitan o narednoj takmičarskoj godini u dresu Crvene zvezde, a njegova poruka je da bi "voleo da ostane"

STATUSI KOŠARKAŠA CRVENE ZVEZDE:


Tejlor Ročesti - slobodan igrač
Filip Čović - slobodan igrač
Branko Lazić - ugovor do 2019.
Džejms Feldin - do 2019.
Nemanja Dangubić - slobodan igrač
Ognjen Dobrić - do 2020.
Aleksa Radanov - do 2020.
Dejan Davidovac - do 2021.
Stefan Janković - do 2020.
Nikola Jovanović - do 2020.
Marko Kešelj - do 2019.
Pero Antić - slobodan igrač
Alen Omić - slobodan igrač
Matijas Lesor - do 2020.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC