PES 2019 odustao od licenci, fokus na igri (VIDEO)

Autor:

“Moć fudbala“ je poruka koju PES 2019 šalje svim fanovima najvažnije sporedne stvari na svetu. Ali novih licenci nema.

0
A- A A+

Možda je ove godine FIFA 19 napravila transfer decenije, dovodeći Ligu šampiona pod svoje okrilje, ali mnogi ljubitelji sportskih simulacija i dalje PES vide kao nemerljivo bolju igru u kojoj se akcenat stavlja na sam fudbal. Uglavnom.

PES izguubio i Borusiju Dortmund >>>

To nam je prikazao i novi video, koji je Konami spremio za E3 konferenciju - samo fudbal i ništa licence. Sve što smo ranije napisali o PES 2019 stoji i dalje i nismo dobili ništa novo, osim potvrde da je akcenat i dalje na samom fudbalu, ali i potvrdu da igru treba još dosta polirati, kako bi vizuelno bila makar blizu FIFE (pogledajte pokrete pojedinih igrača, njihova lica i ostale detalje).

PES 2019: Licencirano sedam zvaničnih liga

PES 2019 dnosi 11 novih poteza, uključujući i dva namenjena golmanima: pas bez gledanja, presretanje lopte, unapređen penal, golmansko unapređenje odbrane penala, golmansko ispucavanje visokih lopti, skraćivanje šuta itd.

BOMBA: FIFA 19 “otkazala“ PES 2019!

Pogledajte i sami, nadamo se da vam se sviđa to što ćete videti! Ah, da, Bekam je i dalje najveća zvezda PES 2019 i posebno izdanje igre, a tu su i prethodno najavljene zvezde fudbala iz ranijih dana.

Zvaničan E3 tag na MobIT sajtu je E3 2018, a na društvenim mrežama #MobITE32018 - pratite ih za sve novosti vezane za E3 sajam ove godine!

Izvor: officialpes

Ostale vijesti