• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić ostaje u Barseloni!

Autor mondo.rs

Srpski stručnjak izvesno će i sledeće sezone raditi u "Blaugrani".

 Pešić ostaje u Barseloni! Izvor: MN PRESS

"Jasikevičijus možda dođe u Barselonu, ali kao moj treći asistent", rekao je igračima Barselone Svetislav "Kari" Pešić u svlačionici, tokom polufinalne serije plej-ofa protiv Baskonije.

Španski list "EL Mundo Deportivo" objavio je taj detalj sa sastanka ekipe, uz objašnjenje da je predsednik kluba Đosep Marija Bartomeu glavni zagovornik ideje da stručnjak koji je Kataloncima doneo titulu Evrolige ostane u klubu i sledeće sezone.

Prema informacijama "TV3", Pešiću je navodno odmah bio i ponuđen ugovor za sledeću sezonu, nakon što je rukovodstvo bilo zadovoljno njegovim radom u polusezoni u kojoj je uneo u klupsku vitrinu trofej Kupa kralja, stabilizovao tim u Evroligi i stigao do dramatičnog polufinala plej-ofa protiv Baskonije.

Pešićev i Jasikevičijusov odnos zaista nije dobar. Litvanac krivi srpskog trenera da je bio najveći krivac za njegov odlazak iz kluba 2003. godine. Pešić je to demantovao, a "Šaras" je navodno i u ovogodišnjim pregovorima sa Barselonom istakao da će doći samo pod uslovom da ne mora da sarađuje sa "Karijem".

Specijalizovani portali u sredu pišu da će Pešić izvesno ostati u Barseloni i to najverovatnije u ulozi šefa stručnog štaba!

Doduše, u ovom trenutku i dalje postoji šansa da nekadašnji osvajač evropske i svetske titule sa reprezentacijom SR Jugoslavije ostane u klubu i kao funkcioner, možda u savetodavnoj ulozi, ali se ipak čini da je bliži trenerskoj klupi.

Naravno, pod uslovom da u narednih nekoliko dana potvrdno odgovori na Barsinu ponudu.

Barseloninu ekipu ovog leta očekuju promene, a plejmejker Žalgirisa Kevin Pangos već je "viđen" kao novi igrač Katalonaca.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC