• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dolasci u Humsku...

Autor mondo.rs

Dvojica fudbalera iz regiona blizu dolaska u Partizan. Pregovara se i sa štoperom iz Španije. Čeka se ishod pregovora sa Čelsijem oko Danila Pantića.

 Dolasci u Humsku... Izvor: Mondo/Goran Sivački
Izvor: Mondo/Goran Sivački

Crno-beli su ovog leta angažovali Nemanju Nikolića iz Spartaka i napadača Nacionala, reprezentativca Zelenortskih Ostrva - Rikarda Gomeša

Partizan bi tokom sledeće nedelje, pre odlaska na drugi deo priprema u Sloveniju (22. juna) trebalo da popuni i druga mesta u timu, koja je odredio kao prioritetna. 

"Parni valjak"“ se nalazi u poodmakloj fazi pregovora sa desnim bekom Maribora - Martinom Milecom. U pitanju je dvadesetšestogodišnji reprezentativac Slovenije, koji u karijeri već ima iskustva igranja u inostranstvu, jer je tri godine proveo u Belgiji nastupajući za Standard iz Liježa i Rodu. 

U Humsku bi trebalo da dođe i reprezentativac Bosne i Hercegovine - Goran Zakarić. Krilni napadač Željezničara iz Sarajeva, takođe se nalazi u završnoj fazi pregovora i kako stvari za sada stoje vrlo verovatno će postati član Partizana.

Blizu crno-belog dresa je i štoper iz Španije, kojeg je Partizanu preporučio trener Miroslav Đukić. Njegovo ime se još čuva u tajnosti, ali, kako se moglo čuti, dogovor sa srpskim osvajačem kupa je pri kraju.

"Ne dovodim ga ja, nego Partizan, ja sam ga samo predložio. Iskusan igrač, kvalitetan, videćemo šta možemo da se uradi", rekao je Đukić pre nekoliko dana na početku priprema za nastupajuću sezonu.

Vezista Danilo Pantić i dalje čeka ishod pregovora Partizana i londonskog Čelsija oko otkupa celog ugovora. Više puta je izjavio da želi i dalje da igra za Partizan.

Mladi napadač Đorđe Jovanović je, s druge strane, pred izlaznim vratima „parnog valjka“. Briž i Partizan nalaze se pred dogovorom i vrlo verovatno će mladi napadač od sledeće sezone igrati u Belgiji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC