• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pike baš ne voli Ronalda: Dokazani "padavičar"!

Autor mondo.rs

Defanzivac Španije Đerar Pike još jednom pokazao da baš ne miriše Kristijana Ronalda.

Ceo svet se divi Kristijanu Ronaldu.

Čovek je u jednom danu dobio uslovnu kaznu zatvora od dve godine i novčanu kaznu od 18 miliona evra zbog izbegavanja plaćanja poreza u Španiji, a onda je to isto veče postigao het-trik u meču Portugal - Španija na Mundijalu u Rusiji, spasavši svoju reprezentaciju poraza.

Portugal je dva puta vodio (1:0, 2:1), ali su Španci na krilima sjajnog Dijega Koste i fenomenalnim golom Naća Fernandeza, preokrenuli u svoju korist, da bi Ronalda u finišu utakmice u Sočiju, postigao spektakularan gol iz slobognod udarca.

Zanimljivo, bio je to njegov PRVI gol iz slobodnog udarca na velikim takmičenjima (evropska i svetska prvenstva), a probao je do sada 45 puta.  

Ronaldo je postigao svoj 51. het-trik u karijeri, a to je ujedno bio i 51. het-trik u istoriji svetskih prvenstava! Kakav podatak!

Iako je cela planeta zadovoljena Ronaldom, ima i onih koji ga kritikuju. Jedan od njih je i sinoćnji rival, Đerar Pike, defanzivac Španije i Barselone. Optužio je Ronalda za simuliranje prilikom akcije na početku meča, kada je dosuđen penal nad njim.

Pike je uveren da start Naća nad Ronaldom nije bio prekršaj.

"On je poznati 'padavičar'. Kad god ima priliku on padne u šesnaestercu, a sudije u većini slučajeva nasednu", rekao je Pike posle meča koji je završen 3:3.

Štoper Španije smatra da je njegov tim bio bolji i da je zaslužio da pobedi.

"Imali smo više prilika od Portugala. Oni su tri puta šutnuli na naš gol i tri puta su dali gol. Suočili smo se sa penalom u uvodnim minutima meča i na kraju, kada to uzmete u obzir, onda morate da budete zadovoljni posle svega", rekao je Pike.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC