• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lev: Sledeća je odlučujuća

Autor mondo.rs

Selektor Nemačke nije okolišao posle šok-poraza od Meksika na startu takmičenja u grupi F Svetskog prvenstva.

Treba sačekati ponedeljak i utakmicu Švedska - Južna Koreja, ali sva je prilika da će Nemačka 23. juna u Sočiju morati da pobedi Šveđane, ako želi da u poslednje kolo uđe tako da joj prolaz zavisi samo od svog rezultata protiv Koreje.

To je posledica loše igre u fazi odbrane i neefikasnosti u premijernom meču grupe F, protiv Meksika (0:1) u nedelju u Moskvi.

"Ovo je situacija u kakvoj se odavno nismo našli. Moramo da prihvatimo da je i to moguće i da u sledećoj utakmici moramo da budemo mnogo bolji. Cela ekipa je psihološki pala, međutim, moramo da to osećanje brzo ostavimo iza sebe, jer će meč protiv Švedske biti odlučujući. Podrazumeva se da će samo pobeda biti prihvatljiva za nas", izjavio je Lev.

Njegova ekipa pokazala je izuzetnu ranjivost od kontri i objektivno je Meksiko trebalo da smesti još koju loptu iza leđa Manuela Nojera, osim one Irvinga Lozana u 35. minutu.

"Prvo poluvreme smo odigrali veoma loše i nismo uspeli da uspostavimo svoj uobičajeni način igre u napadu. U nastavku smo ih jače pritisnuli, imali smo nekoliko šuteva u okvir, ali kao da smo bili ukleti. Lopta nije htela u mrežu", smatra Lev, koji je na klupi "pancera" od jula 2004. godine.

Prve dve godine, uključujući Mundijal u Nemačkoj, bio je pomoćnik Jirgena Klinsmana, a potom je postao prvi stručnjak i sa reprezentacijom je osvojio titulu prvaka sveta 2014. u Brazilu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC