Uz nove Samsung telefone posebne pogodnosti

Autor:

Ostvarite dodatne pogodnosti uz kupovinu Samsung Galaxy S9 i S9+ uređaja

0
A- A A+
samsung Foto: m:tel

Sigurno ste već upoznati sa svim prednostima koje vam mogu pružiti modeli Samsung Galaxy S9 ili S9+. A ukoliko ove telefone odlučite kupiti u m:tel-u, ostvarićete i dodatne pogodnosti, a jedna od njih je i dodatno osiguranje vašeg Galaxy ljubimca.

Da biste iskoristili ovu odličnu ponudu, potrebno je da do sedam dana nakon kupovine jednog od ova dva modela telefona, izvršite besplatnu registraciju na Samsung sajtu www.samsungsp.eu, nakon čega ćete dobiti polisu osiguranja na svoj e-mail koju možete da iskoristite godinu dana od dana registracije.

Dodatno osiguranje omogućiće vam da u slučaju polomljenog ekrana mobilnog telefona, ekran zamijenite po cijeni od 193.60 KM umjesto po redovnoj cijeni koja iznosi 580 KM. Pored toga, registracija će vam obezbijediti i vrijedan poklon – WiFi punjač koji će vam biti isporučen direktno na vašu adresu.

Akcija traje do 15. jula 2018. godine, pa ukoliko se odlučite počastiti Samsung Galaxy S9 ili S9+ telefonima, počastite se i dodatnim besplatnim osiguranjem i bežičnim punjačem.

Za više informacija pozovite 0800 50 000.

Tagovi:

Ostale vijesti