Đuro i "Bombaj štampa" stižu na Kastel!

Autor:

Omiljeni glumac, "nadrealista" režiser i roker Branko Đurić Đuro stiže sa "Bombaj štampom" na banjalučku tvrđavu Kastel.

0
A- A A+
Đuro, Bombaj štampa Foto: Samir Cacan, MONDO

  Četvrti Međunarodni motoskup MK Istok Banja Luka održaće se od 27. do 29. jula 2018. godine na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a pored Prljavog Inspektora Blaže i njegovih Kljunova i banjalučke grupe Lady D nastupiće i Branko Đurić Đuro sa svojim bendom Bombaj Štampa!

Pored Bombaj Štampe, druge večeri 4. Međunarodnog motoskupa MK Istok Banja Luka  u subotu 28. jula nastupiće i slovenačka rock'n'roll atrakcija Unimogs i Balkan Expres koji donosi session svirku za kraj večeri! Dakle sada su poznati svi izvođači koji će nastupiti tokom dvodnevnog festa posvećenom ljubiteljima motocikala i rock'n'roll-a u gradu na Vrbasu! U susret rođendanu kluba, od 27. do 29. jula, na banjalučkoj tvrđavi Kastel sve posjetioce očekuje pravi bajkerski spektal uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove, kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz zemalja regiona.

Regionalna super zvijezda Branko Đurić Đuro u Banja Luku stiže sa svojim bendom Bombaj Štampa i donosi retrospektivu najvećih hitova ove kultne grupe koja je prvi put zasvirala još davne 1982. godine. Publika može da očekuje odličnu atmosferu, kako to obično i biva kada je Đuro tu i fantastičnu svirku, kako obično i biva kada svira Bombaj Štampa. Iskonski rock'n'roll zaluđenici na repertoaru će imati i čuvene pjesme iz filma Kako je propao rokenrol: “Kako trese, lupa, udara” i “Crvena je boja ljubavi”!

Unimogs je odlični cover bend iz Slovenije koji publici predstavljaju višegodišnje vrhunsko sviračko iskustvo kroz vjerodostojne setove bezvremenskih rock hitova najpoznatijih i napopularnijh svjetskih legendi poput AC - DC, The Queen, Metallica i drugih.

Momir Momo Nikić, gitarista grupe Balkan Expres nedavno je obilježio 40 godina na sceni, a sa svojim Balkancima predstaviće nam se u session svirci koju posebno za publiku 4. Međunarodnog motoskupa MK Istok Banja Luka priprema ova žestoka  rock'n'roll ekipa!

Predstojeći 4. Međunarodni motoskupa MK Istok Banja Luka ovog ljeta će bez sumnje biti jedan od najmasovnijih događaja u gradu na Vrbasu.

Tagovi:

Ostale vijesti