• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona: Argentina je nespremna!

Autor mondo.rs

Legendarni fudbaler osuo je "drvlje i kamenje" po selektoru Horheu Sampaoliju.

Argentina je na startu Svetskog prvenstva odigrala 1:1sa Islandom i odmah dovela u pitanje ne samo realizaciju uvek visokih ciljeva, već i prolaz u drugu fazu Svetskog prvenstva.

Dijego Armando Maradona uživo je gledao taj meč i imao reči kritike, prvenstveno za selektora Horhea Sampaolija.

"Za ovaj remi nisu krivi igrači, već potpuno odsustvo pripreme za utakmicu. Na takmičenje možete da povedete 25 briljantnih fudbalera, ali morate i da radite sa njima. Videli smo da je Island delovao mnogo kompaktnije i uigranije, a to je velika sramota", izjavio je Maradona, koji je angažovan kao stručni komentator za TV stanice iz Italije i Venecuele.

"Ako nastavi ovako, bolje je da se Sampaoli uopšte ne vraća u Argentinu. Taktika mu je bila katastrofalna. Iako znamo da igrači Islanda imaju po 190 centimetara, mi smo poslali na desetine visokih lopti u kazneni prostor".

Za razliku od čoveka koji je pre četiri godine sa Čileom imao odličan nastup na SP, Maradona je uzeo u zaštitu Lionela Mesija.

"Možda je zalaganje moglo da bude veće, ali Mesija ne mogu da krivim, jer je dao sve od sebe. Ja sam znao da ne iskoristim po pet penala zaredom, pa sam i dalje bio Maradona. Ne mislim da je pobeda izostala zato što Mesi nije dao gol iz penala".

"Gaučosi" se u četvrtak u Nižnjem Novgorodu sastaju sa Hrvatskom. U slučaju poraza i eventualne pobede Islanda nad Nigerijom, prolaz u osminu finala više ne bi zavisio samo od njih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC