OVO Džegera održava u formi

Autor:

Mik Džeger je i u 74. godini života poznat po veoma energičnim nastupima, za koje dovoljno energije ne bi imali ni dvostruko mlađi od njega. A evo šta on kaže, kako mu to uspeva...

0
A- A A+

Mika Džegera teško da ćete videti kako stoji u mestu dok izvodi svoju muziku. U osmoj deceniji života, legendarni pevač ima više energije nego neki 30-godišnjaci, a kaže da je u takvoj formi zahvaljujući crvenoj pasti od žen-šena.

Reč je o pasti koja se pravi sa ekstraktom biljke žen-šen koji se meša sa vodom kako bi se dobila tečnost tamne boje. Ovaj napitak Džeger drži u flašici na bini kada nastupa sa bendom The Rolling Stones.

Crveni žen-šen je deo kineske medicine već vekovima, a korejska pasta koju Džeger konzumira se smatra najčistijom verzijom.

Takođe, postoje i dokazi da ova biljka povećava libido, mada sumnjamo da je Džegeru potrebno nešto tako, s obzirom na to da već ima osmoro dece sa pet različitih žena.

Izvor blizak pevaču je za "Dejli mejl" rekao da se Džeger "kune u korejski crveni žen-šen jer mu to pomaže da održi energiju na bini i van nje". 

"Izgleda kao mulj i nema ni mnogo bolji ukus od toga, ali Mik to pije svakog jutra i na koncerte sa sobom nosi flašicu napitka koji usput pije".

Tagovi:

Ostale vijesti