Galaxy Note 9: Imamo dobru i lošu vest!

Autor:

Najpre su nas obradovali, a onda zapanjili - evo šta se dešava sa novim Samsung telefonom!

Samsung Galaxy Note 9 biće predstavljen u avgustu, a svetski mediji navode da imaju dobru, i lošu vest za one koji su se nameračili da ga kupe, u zavisnosti od toga gde žive.

Časopis "Forbs" prenosi tračeve iz industrije, koji otkrivaju da će model rekordnog kapaciteta od 512GB biti dostupan SAMO u Kini i Južnoj Koreji.

"Samsung je već najavio da Galaxy Note 9 donosi gomilu bukvalno 'velikih' izmena, kao što su veća baterija, uvećana prednja kamera i ogroman displej, pa zbunjuje njihova odluka da model sa impresivnim kapacitetom od 512GB ne ponude čitavom svetu," navodi taj časopis.

"Odluka kompanije da model tog kapaciteta ne ponudi kupcima širom planete je u najmanju ruku bizarna, jer se tim potezom Samsung odriče prilike da a) natrlja nos konkurenciji, i b) naplati tu privilegiju mušterijama iz celog sveta," navodi "Forbs".

Dobra vest je, podseća taj list, što će Samsung zadržati otvor za microSD karticu, ali ona ne može da zameni "munjevitu brzinu ogromnog kapaciteta u okviru samog uređaja" za one koji imaju želju i sredstva da je sebi obezbede.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Ostale vijesti