• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veselinović iz Borca u Željezničar

Autor mondo.ba

Mladen Veselinović napustio Banjalučane i prešao u klub sa Grbavice.

Dvadesetpetogodišnji krilni fudbaler koji je prošle godine nastupao za banjalučki Boracm potpisao je dvogodišnji ugovor sa sarajevskim Željezničarom.

"Ovo je veliki korak naprijed u mojoj karijeri. Tu sam da dam sve od sebe kako bih pomogao ekipi. Prethodnu sam sezonu dosta igrao, i najvažnije je da nije bilo problema sa povredama. Ponuda Željezničara je dosla u pravom trenutku i ovo je velika prilika da dalje napredujem", rekao je Veselinović, a prenio zvanični sajt Fk Željezničar.

Veselinović je rođen 4. januara 1993. godine u Zenici. Na ljeto 2013. godine odlazi u Češku gdje je igrao za Viktoriju iz Plzena te boravio na pozamici u Mostu. Na početku sezone 2015/2016. stiže u tuzlansku Slobodu, a prošle sezone je nosio dres banjalučkog Borca.

Ekipa Željezničara otputovala je na glavni dio priprema u Međugorje gdje će boraviti do 2. jula.

Plavi će boraviti u sportskom centru "Circle", a put Međugorja su krenula 24 igrača: Kjosevski, Fejzić, Ćeman – Bogičević, Bakrač, Osmanković, Džindo, Čubara, Stevanović, A. Šehić, Mehremić – Hajdarević, Šabanadžović, Vranješ, Blagojević, B. Šehić, Zec, Mujarić, Zakarić, Zajmović, Veselinović – Mujagić, Krpić, Dacić.

Željezničar će 25. juna odigrati prvi pripremni meč protiv GOŠK-a, a četiri dana poslije protiv Širokog Brijega. Generalna proba zakazana je za 5. juli protiv Veleža, a prva evropska utakmica na rasporedu je 12. jula.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC