• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Dača Pantić na treninzima Partizana!

Autor mondo.rs

Partizan i Čelsi i dalje pregovaraju oko statusa Danila Pantića. U međuvremenu, vezista se priključio treninzima Partizana. MONDO saznaje: Ostaje igrač Partizana.

Izvor: MN PRESS


Poznato lice na treningu Partizana...

Danilo Pantić je više puta tokom prošle sezone, a i kada je okončana, izjavljivao da bi voleo da ostane u Partizanu i da nastavi gde je stao.

Pantić je otišao iz Partizan pre nekoliko godina i ostao je nedorečen. U međuvremenu je kao igrač Čelsija slat na pozajmice, a onda su i on i Partizan (i Čelsi) napravili dobar potez - Pantić se vratio u Partizan.

Odigrao je vrlo dobru sezonu, bio jedan od najzapaženijih igrača i minuloj sezoni, dao je veliki doprinos u evropskom pohodu, ali i odbrani trofeja u Kupu Srbije.

Po završetku sezone, Pantić je morao da se javi u klub iz kojeg je došao na pozajmicu, u londonski Čelsi, nadajući se rešavanju svog statusa.

Partizan i Čelsi su nedeljama i mesecima razgovarali o Pantiću i kako stvari, stoje, saznaje MONDO u klubu, vrlo je verovatno da će on ostati igrač Partizana.

Za sada još nije poznato da li će njegov odgovor biti otkupljen ili će pozajmica biti nastavljena, ali je od forme važnija suština - ostaje u crno-belom dresu.


Pantić je, inače, već počeo da trenira sa ekipom, ostavljajući brigu o modelu po kojem će i dalje biti igrač Partizana, upravama dva kluba.

MONDO saznaje i da u klubu intenzivno rade na dovođenju beka i štopera i da bi to moglo da se dogodi do odlaska na pripreme u Sloveniju da i te dve pozicije budu rešene. Ako ne do tada, onda prvih dana priprema.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC