• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mogu Čelik i Sloboda, što ne bi mogao i Borac?

Autor mondo.ba

Tačno u podne, kao u čuvenom vesternu počinje sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine koja će odrediti konačnu sudbinu banjalučkog Borca.

 Fk Borac, Izvršni odbor FS BiH Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučani su zakasnili da riješe dugovanja do Drugostepene komisije FS BiH i nisu dobili licencu za nastup u Premijer ligi BiH u narednoj sezoni, ali su uspjeli da u međuvremenu riješe pitanje FK Džaja i sve što je potrebno da bi im Izvšni odbor izišao u susret.

Slična stvar dogodila se prije nekoliko godina zeničkom Čeliku i tuzlanskoj Slobodi, kojima je FS BiH progledao kroz prste, a da li će tako biti i u slučaju crveno-plavih saznaćemo nakon sjednice.

"EuroBlic" piše u današnjem broju da se "slučaj Borca" uopšte neće naći na dnevnom redu što praktično znači da je Borac otpisan i da će biti "žrtveno jagnje" iako i čelnici Banjalučana snose veliki dio odgovornosti.

U izjavi za "Glas Srpske", potpredsjednik Borca Vico Zeljković je istakao da su u Platonovoj svjesni da su male šanse da dobiju "zeleno svjetlo", ali da ipak vjeruju u čudo.

"Svima je jasno da smo zakasnili, ali ranijih godina na sličan način ostajali su u eliti prvo Čelik, zatim Sloboda, ne vidim zašto ne bi mogao i Borac. Međutim, ako tako i ne bude, odmah ćemo prionuti na posao i početi sa pripremama za prvu ligu Republike Srpske", rekao je Zeljković banjalučkom dnevniku.

Između ostalog je potvrdio da će prozivka igrača od strane trenera Darka Vojvodića biti održana u srijedu kada će biti izložen i plan priprema za narednu sezonu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC