Četvrta sezona serije „Afera“ stiže na HBO

Autor:

m:tel vam u okviru svoje dodatne ponude TV kanala, na kanalu HBO, 19. juna u 20.45 časova, preporučuje premijeru dugoiščekivane četvrte sezone serije „Afera“ (The Affair).

0
A- A A+
serija Foto: HBO/Pressroom

Veoma cijenjena i intrigantna, „Afera“ istražuje emotivne posljedice vanbračne veze. Noa (Dominik Vest) je njujorški profesor i perspektivni pisac, koji je 20 godina u braku sa Helen (Mora Tirni), sa kojom ima četvoro djece. Alison (Rut Vilson) je mlada konobarica iz Montoka sa Long Ajlanda, koja pokušava da sredi svoj život nakon tragedije koja je zadesila nju i njenog supruga Kola (Džošua Džekson). Klupko provokativne drame se odmotava zasebno iz Noine i Alisonine perspektive, koristeći različita sjećanja svakog od protagonista.

afera, serija, seks Foto: HBO/Pressroom

U četvrtoj sezoni Noa, Helen, Alison i Kol su razdvojeni, svako od njih je u svom svijetu i udaljavaju se sve više. Svaki od četiri glavna lika je u novoj vezi, što ih primorava da odluče da li su spremni da zauvjek ostave prošlost iza sebe. Nova sezona je obilježena novim počecima, tragičnim krajevima i neuhvatljivoj mogućnosti oproštaja.

Glumica Sana Latan pojavljuje se u četvrtoj sezoni u ulozi Džanel, stroge direktorke škole u kojoj Noa predaje. Ramon Rodrigez igra ulogu Bena, bivšeg marinca sa kojim se Alison sada zabavlja. Među gostujućim glumcima su i Rasel Hornsbi, Kristofer Mejer, Ejmi Irving i Fibi Tonkin. Nagrađivana scenaristikinja i producentkinja Sara Trim i Hagaj Levi su kreirali seriju, a istovremeno su izvršni producenti.

Nove epizode prikazivaće se utorkom na HBO-u od 20.45 časova i biće dostupne u HBO videoteci kao i sve epizode prethodnih sezona.

Tagovi:

Ostale vijesti