• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakarić za MONDO: Hoću samo u Partizan!

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Najbolji fudbaler Premijer lige BiH za sezonu 2017/18. Goran Zakarić u razgovoru za MONDO kaže da ima veliku želju da dođe u Partizan. Zašto Partizan? "To je veliki klub, sa tradicijom, navijačima", kaže on.

 Goran Zakarić za MONDO: Hoću samo u FK Partizan! Izvor: Mondo/Goran Sivački
ilustracija (sa treninga crno-belih)
Izvor: Mondo/Goran Sivački

Goran Zakarić se nalazi pred ulaznim vratima Partizana.

Vicešampion Srbije i vezni fudbaler sarajevskog Željezničara dogovorili su sve oko transfera, ali je u međuvremenu zapelo na relaciji dva kluba, oko obeštećenja. 

Iako je na Grbavicu za Zakarića stiglo nekoliko primamljivih ponuda, prije svega iz Poljske i Rumunije, dvadesetpetogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine želi samo u Partizan.

Najbolji fudbaler Premijer lige BiH za sezonu 2017/18. u razgovoru za MONDO ističe nadu da će se klubovi dogovoriti i da će se ubrzo priključiti novim saigračima, ako ne u Beogradu, onda u Ptuju, gdje Partizan nastavlja pripreme. 

"Moja želja je Partizan, i oko toga nemam dilemu. Stiglo je još nekoliko inostranih ponuda u Željezničar, ali sam se opredijelio za crno-bijele. Dogovoreno je sve što je do mene i Partizana, ali je problem nastao oko obeštećenja. Nadam se da će se klubovi što prije dogovoriti i da će se sve završiti najbolje za sve tri strane. Riješio sam da je moj naredni klub u karijeri Partizan i jedva čekam da dođem", rekao je Zakarić za MONDO. 

Zašto Partizan? 

"To je veliki klub, sa tradicijom i navijačima. Želim da igram u takvom ambijentu, vjerujem u sebe i ne plaše me ambicije 'parnog valjka', jer se poklapaju s mojima. Na meni je da radim, treniram i da se borim, jer samo tako mogu da se dokažem. Privukla me je priča o Partizanu". 

UTISCI O MUNDIJALU

"Pratim utakmice Svjetskog prvenstva i mnogo mi je drago što su Srbija i Hrvatska počeli takmičenje pobjedama. Svaka utakmica je važna, a posebno prve na ovakvim turnirima. Želim im svu sreću i da se što duže zadrže u Rusiji", kaže Zakarić.

Zakarić je trenutno na pripremama Željezničara u Međugorju, gdje ga trenira nekadašnji igrač i trener u Partizanu Slobodan Krčmarević, od ovog ljeta novi šef stručnog štaba vicešampiona Bosne i Hercegovine. 

"Pričao sam sa trenerom o Partizanu. Rekao mi je sve pozitivno, da je u pitanju veliki klub, sa sjajnom atmosferom i navijačima. Objasnio mi je neke stvari i da je za mene najbolje da što spremniji dođem u novu sredinu". 

Zakarić od aktuelnog sastava Partizana dobro poznaje Ognjena Ožegovića. 

"Iz istog smo mjesta, u kontaktu smo, dobri smo drugovi. Nadam se da ću i sa njegove strane imati pomoć", rekao je Goran Zakarić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC