• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mesi i Maradona se mogu porediti samo po visini"

Autor mondo.rs

"Fudbal se menja na svakih deset godina", poručuje prvi čovek hrvatskog fudbala Davor Šuker.

Davor Šuker ima razloga za zadovoljstvo.

Reprezentacija Hrvatske uspešno je startovala na Svetskom prvenstvu u Rusiji pošto je u prvom kolu savladala Nigeriju (2:0), a na ruku im je išao i rezultat drugog meča u grupi pošto su Argentinci i Islanđani remizirali (1:1).

"Vatreni" već za dva dana u Nižnjem Novgorodu mogu da overe plasman u drugu fazu ako pobede "gaučose", a zanimljivo je da nikada na Mundijalima nisu izgubili drugi meč.

"Nisam od onih koji će najavljivati pobedu, već sam se jednom zeznuo", rekao je prvi čovek hrvatskog fudbala Davor Šuker u izjavi za portal "24 sata" i pozvao navijače da ne budu previše euforični nakon dobrog starta.

Glavna tema razgovora naravno bio je Leo Mesi koji je bio tragičar svoje reprezentacije protiv Islanda pošto je promašio penal za pobedu.

"Messi je čudo, može u svakoj utakmici postići tri gola, ali i on je samo čovek, može pogrešiti, kao protiv Islanda. Opasnost za nas sad je još veća jer su Argentinci ranjeni, sad im najmanje igra nerešeno nego samo pobeda. Biće to šahovska partija, nameriće se junak na junaka, a mi verujemo u našu igru. Ako bude kao protiv Nigerije, ne bojim se", naveo je Šuker i dodao da je Argentina ipak apsolutni favorit.

Pitanje koje ozbiljno preti da nadmaši "šta je starije: koka ili jaje" jeste da li je bolji fudbaler Leo Mesi ili njegov sunarodnik Dijego Maradona, fudbaler s kojim je upravo Šuker igrao devedesetih u Sevilji, kada je "Armando" već bio veteran.

"Ko je bolji? Ha, njih dvojicu mogu uporediti jedino po visini. Fudbal se menja svakih deset godina, u Dijegovo vreme lopte su bile drugačije, tereni nisu bili ovako pošišani. Gledajte, Dijego je osvojio Svetsko prvenstvo, Messi nije. Volim ih obojicu, ali Diego mi je draži jer sam igrao s njim", rekao je Šuker.

Legendarni napadač je dodao i da mu je i u dilemi Kristiano Ronaldo - Leo Mesi bliži Portugalac pošto igra za "njegov" Real Madrid.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC