• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dimitrov: Nole, pre ili kasnije, cilj je pobeda

Autor mondo.rs

Bugarin je gledao meč Đokovića i Milmana u Kvinsu, ali ne oseća nikakav poseban pritisak pred duel sa bivšim brojem jedan. "To će biti meč kao i svaki drugi", poručuje

Novak Đoković vratio se na velika vrata na travnatu podlogu. U prvom kolu turnira u Kvinsu ubedljivo e slavio protiv Džona Milmana (6:2, 6:1), prikazavši odličnu igru.

Đoković nije krio sreću posle pobede ostvarene na travi nakon dugo vremena.

"Sjajno je što sam se vratio na ovaj teren posle osam godina. On je jedan od najlepših na svetu. Engleska ima dugu tradiciju tenisa i super je pobeđivati na ovom na terenu", poručio je Đoković.

"Poslednjih godinu i po dana nisu mi bili laki, što je uticalo na moju igru, ali i na samopouzdanje koje polako pokušavam da vratim", naveo je najbolji srpski teniser, koji je poslednji meč na travi odigrao prošle godine na Vimbldonu.

Đokovićev naredni rival u Kvinsu biće peti igrač sveta Grigor Dimitrov, koji je u tri seta savladao Damira Džumhura na startu (6:3, 6:7, 6:3).

Bugarin nije imao lak posao u prvoj rundi, a zna da ga još teži očekuje u nastavku. Ipak, za meč protiv Đokovića priprema se uobičajeno i ne oseća pritisak.

"To će biti meč kao i svaki drugi. Bez obzira da li vam takvi rivali dolaze rano ili kasno na turniru, morate da ih pobedite ako želite da osvojite pehar", rekao je Dimitrov.

Bugarin je otkrio da je gledao Đokovićev meč protiv Milmana.

"Pratio sam malo svog narednog protivnika. Neće to biti naš prvi duel, usresređen sam na svoju igru. Stvari su jasne. Ovde sam da takmičim, igram bolje iz meča u meč i pokušavam da pobeđujem".

On je naveo da u njegovoj igri ima još prostora za napredak.

"Protiv Džumhura nije sve funkcionisalo najbolje. Ima tu stvari koje sam mogao bolje da uradim, ali generalno sam završio dobar posao u prvom meču na travi. Biće da sam malo zarđao… Treba da popravim neke stvari, ali kada je bilo najpotrebnije odigrao sam dobro. To su pozitivne stvari i u tom pravcu ću i nastaviti", rekao je Dimitrov.

Peti igrač sveta protiv nekada najboljeg na ATP listi ima samo jednu pobedu, i čak šest poraza.

Doduše nisu se sastajali još od 2016. godine, a jedini put kada je Bugarin slavio bilo je 2013. na mastersu u Madridu (7:6, 6:7, 6:3).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC