Momci, OVO je ženama najprivlačnije

Autor:

Ne morate da izgledate holivudski glumac, da budete neviđeno pametni, niti da imate debeo novčanik - potrebno je da imate samo ovu jednu stvar da biste se dopali ženama.

Momci, OVO je ženama najprivlačnije Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Žene privlači alfa muškarci.

Kako to da su neki muškarci privlačni ženama, stalno izlaze sa nekom od njih i gde god se nađu budu u centru ženske pažnje? Sa druge strane, ima i onih koji, čini se, šta god da urade, nikako da odu dalje od prvog sastanka...

Muškarcima uglavnom nije svejedno kada ih neka devojka odbije, a posebno kada to uradi hladnokrvno, pa on još ne zna ni koji je razlog odbijanja. Ti muškarci smatraju da su neprivlačni ženama i pitaju se kako to da nemaju nimalo sreće sa pripadnicama "lepšeg" pola...

Verovali ili ne, postoji jednostavan odgovor na ovaj problem i može da stane u jednu jedinu reč: samopouzdanje.

Odnosno, muškarci koji "nemaju sreće" sa ženama zapravo ne znaju kako da budu samouvereni.

Činjenica je da su ženama privlačni muškarci koji imaju samopouzdanja, dok ove druge lako odbijaju.

Možete li da krivite žene zbog toga što im se dopadaju samouvereni muškarci? Kada nije siguran u sebe, muškarac ima veoma "opušteno" držanje tela, ne deluje odlučno i generalno pokazuju jako mali broj stvari koje bi mogle da privuku devojke.

Njima su privlačni alfa muškarci. Uobičajeno, momci smatraju da su alfa muškarci oni koji izgledaju savršeno i poprilično su bogati. Ali, istina je da najvažniji atribut koji ovi muškarci poseduju zapravo samopouzdanje.

Momak koji veruje u sebe i siguran je u sebe će se definitivno izdvojiti iz gomile i upravo to je razlog zašto dame na njih pozitivno reaguju.

Većina muškaraca će se sada pitati kako mogu da izgrade samopouzdanje. Potrebno je da uvedete nekoliko ne tako drastičnih promena u život da biste imali mnogo više samopouzdanja.

Uspeh pomaže da se osećate bolje, samouverenije, tako da bi bilo dobro da svoje vreme posvetite nečemu u čemu ste dobri, šta god to bilo. I nije potrebno da bilo gde pričate o svojim uspesima, dovoljno je da ih vi sami budete svesni, tako ćete mnogo više verovati u sebe.

Naravno, poboljšanje fizičkog izgleda takođe može da vam pomogne da imate više samopouzdanja. Ne morate da vežbate kao da se spremate za Olimpijske igre, dovoljno je da malo pripazite na ishranu i budete koliko-toliko fizički aktivni i već ćete se mnogo bolje osećati.

Poradite na unapređenju svojih veština konverzacije jer to može da vam pomogne da se vi osećate bolje, ali i da impresionira druge. Tako ćete dobijati pozitivnije reakcije od drugih, a i to što ljudi sada drugačije reaguju na vas će vam pomoći u izgradnji samopouzdanja.

Sve ove promene će vam pomoći da budete zadovoljniji sobom, a dovešće i do toga da budete mnoooooogo privlačniji ženama.

Ostale vijesti