Crvena zvezda dovela golmana

Autor:

Milan Borjan dobio jaku konkurenciju.

0
A- A A+
zoran popović Foto: MN Press

Milan Borjan je neprikosnoven na golu Crvene zvezde, ali sa rukovodstvom kluba ima dogovor da po završetku kvalifikacija za Ligu šampiona (ili Ligu Evrope ukoliko crveno-bijeli budu eliminisani iz ovih prvih) ponovo sjedne za pregovarački sto i, u zavisnosti od rezultata, odluči da li će ostati ili napustiti redove srpskog šampiona.

Svjesni da bi mogli da izgube sjajnog čuvara mreže, u Ljutice Bogdana odlučili su da na vrijeme angažuju adekvatnu zamjenu, a po pisanju Sportskog žurnala, odluka je pala na 30-godišnjeg Zorana Popovića.

Iskusni čuvar mreže stiže iz norveškog Bodo Glimta, u kojem je proveo drugi dio prošle sezone. Prethodno je tri godine branio za Voždovac, klub čiji je član bio u nekoliko navrata tokom karijere.

Finansijski detalji transfera nisu navedeni, ali je sigurno da će Zvezda morati da plati određeno obeštećenje, pošto je ugovor između Popovića i Norvežana bio potpisan do kraja ove godine.

Pored Borjana i Popovića, Zvezda ima još jednog iskusnog čuvara mreže - Nemanju Supića, kao i talentovane Aleksandra Stankovića i Miloša Gordića.

Ostale vijesti