Dječija TV: Zadovoljna djeca i bezbrižni roditelji

Autor:

Ukoliko još uvijek niste isprobali aplikaciju Dječija TV, koju možete pronaći u meniju m:tel IPTV-ja, vrijeme je da to učinite.

0
A- A A+
dječija TV Foto: m:tel

Za sve odgovorne roditelje koji žele svojim mališanima ponuditi adekvatan TV sadržaj  i za to vrijeme dok su najmlađi ispred ekrana, biti potpuno bezbrižni, rješenje je upravo u Dječijem TV okruženju.

Pored odabira primjerenog dječijeg sadržaja, možete ograničiti vrijeme koje želite da vaši najmlađi članovi porodice provode ispred TV ekrana i napraviti poseban PIN kod za ulazak, odnosno izlazak iz dječijeg TV okruženja.

U dječijem TV okruženju dostupni su vam svi dječiji kanali, a ove sedmice za vas izdvajamo animiranu seriju  „Mili, gospođica Pitalica“ na programu kanala Da Vinci Learning.

Odrastajući uz svoju malu sestru Lolu i velikog brata Luka, devetogodišnja Mili pokušava da razumije svijet. Zašto je toliko ljubomorna na svoju sestru? Šta znači biti srećan? Zajedno sa Mili otkrite odgovore na ova i mnoga druga bitna pitanja.

Korišćenje Dječije TV je potpuno besplatno i što je najbitnije, veoma je jednostavno. Aktivaciju možete izvršiti odlaskom u glavni meni (TV sekcija) – Dječija TV ili jednostavno klikom na OK dugme. Nakon prvog pokretanja, sva ostala podešavanja aplikacije se mogu vršiti u glavnom meniju u sekciji “Podešavanja” -> “Dječija TV podešavanja”.

Detaljna uputstva možete saznati i putem m:tel korisničkog centra na broj 0800 50 000 ili klikom na plavo dugme vašeg daljinskog upravljača.

Tagovi:

Ostale vijesti