• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mundijal (7.dan): Nema iznenađenja, nema para

Autor mondo.ba

Sedmi dan Svjetskog prvenstva u Rusiji nije dan kada se može zaraditi u kladionici. Mogli biste možda da pokušate sa brojem golova.

Peti dan na Mundijalu je bio toliko uspješan da smo se usudili pohvaliti, a to se bogovima "kladže" nije dopalo pa se šestog dana sveopšteg veselja u Rusiji nismo proslavili.

Ipak, ostanite uz nas jer su danas toliki ziceri da možete "pasti" samo sa stolice.

Izvor: MONDO

ZORAN PAJČIN

Portugal - Maroko 1 (2:0)

Marokanci su porazom od Irana već u prvom kolu izgubili i onu malu šansu koju su imali da "izađu" iz grupe. Ronaldo, izvinite, Portugal je u prvom meču odlično otvorio turnir osvojivši bod protiv Španije i sada predstoji ovjeravanje osmine finala protiv Maroka i Irana u posljednjem kolu. Takođe i lijepa prilika da "R7" nabije statistiku.

Urugvaj - Saudijska Arabija 1 (4:0)

Saudijci su me "izdali" protiv Rusije, ali danas bi mogli pružiti bolju predstavu i primiti samo četiri "komada" prije nego što Oskar Tabarez povuče Kavanija i Suareza  na klupu. Ako ih "pusti" do kraja, može biti baš loše...

Iran - Španija 2 (0:3)

Iranci su u prvom kolu pokazali da su veoma dobri u defanzivi, ali Španija nije Maroko. Rutinskih 3:0 za "furiju".

BOJAN JAKOVLJEVIĆ

Portugal - Maroko 1 (3:0)

Pitanje pobjednika ovdje se ne bi smjelo dovoditi u pitanje, jedino je nepoznanica koliko će puta, prije svih Ronaldo, a onda i društvo, spakovati lopti iza leđa marokanskog golmana.

Urugvaj - Saudijska Arabija 1 (3:0)

Saudijci su po po prikazanom najlošija selekcija na SP, tako da će njihov golman i na ovom meču biti kao na streljani.

Iran - Španija 2 (0:3)

Sve osim ubjedljivog trijumfa Španije bilo bi čista naučna fantastika.



NEBOJŠA ŠATARA 


Portugal - Maroko 1 (3:1)

Nesporno su Porugalci kvalitetniji od komšija sa sjevera Afrike i sve osim ubjedljive pobjede Kristijana Ronalda i društva bi predstavljalo senzaciju. Ipak, Marokanci moraju da se "čupaju" poslije iznenađujećeg poraza od Irana i sigurno će barem jednom zatresti mrežu.

Urugvaj - Saudijska Arabija 1 (3:0)

Još izražajnije kvalitet je na strani Urugvaja, koji neće propustiti šansu da se trijumfom nad Saudijcima domogne osmine finala na Mundijalu, a onda se u posljednjem kolu sa Rusima boriti za prvo mjesto u grupi.

Iran - Španija 2 (1:4)

Nije pitanje ko, već koliko? "Furija" je u prvom susretu sa Portugalom ispustila bodove, pa će žestoko krenuti od samog početka meča u Kazanju. Brojaće Španci od jedan do, ja mislim, četiri.



ŽARKO MARKOVIĆ

Portugal - Maroko 1 (2:0)

Maroko je jedno od razočarenja prvog kola i sada mora da se vadi protiv mnogo jačeg protivnika od Irana, ali vjerujem da će u utakmicu ipak da uđu zatvoreno i bez velikog rizika, što se u uvodnim mečevima Mundijala isplatilo nekim ekipama, ali kako turnir odmiče, vidimo da se bunkeri mnogo lakše probijaju, a sa druge strane je čovjek koji je idealan za ta probijanja.

Urugvaj - Saudijska Arabija 1 (4:0)

Dekoncentrisani Suarez i neprecizni Kavani obilježili su prvi meč Urusa protiv Egipta. Danas bi stvari trebalo da dođu na naplatu protiv, realno, najslabijeg sastava na prvenstvu.

Španija - Iran 1 (3:0)

Fantastično igra Španija bez obzira na smjenu selektora dan uoči Mundijala i nikakav odbrambeni blok to neće moći da poremeti, naročito ne iranski.



GORAN ARBUTINA

Prvo, moram da zahvalim čovjeku čije ime iz dana u dan gledate na dnu naših MONDO kladioničarskih tabela. Nakon Zoranove prozivke kako sam u ponedjeljak pokvario učinak cijele ekipe, juče me krenulo i uspio sam da pogodim prvi tačan rezultat. Umalo i sva tri. Ipak nedostajao je gol Kolumbije za izjednačenje, dok su Rusi dali jedan “previše”. Ipak, poslije povratka u vrh sa mnogo samopouzdanja čekam utakmice sedmog dana Mundijala.

Portugal – Maroko 1 (3:0)

Danas je dan kada ne treba praviti gluposti i izmišljati iznenađenja, jer ih jednostavno neće biti. Tri gola u mreži Maroka su očekivana, a ne bi me čudilo da vidimo još jedan het-trik Kristijana Ronalda.

Urugvaj – Saudijska Arabija 1 (4:1)

Suarez + Kavani = 4 gola u mreži. Tipujem da će Saudijska Arabija izvesti par brzih kontranapda, kao što je to bio slučaj protiv Rusije, te da će jedan od njih završiti pogotkom – počasnim.

Španija – Iran 1 (2:0)

Španci su odigrali odlično protiv Portugala, uprkos remiju 3:3 i sigurno će protiv Irana upisati tri boda. Ipak, poslije pobjede nad Marokom, selekcija Irana učiniće sve da neminovni poraz od Španije bude što manji pa da onda sanjaju o nekom iznenađenju protiv Portugala. To se naravno neće desiti, ali o tom ćemo za nekoliko dana.



ŽELJKO SVITLICA

Spremam se na put u Rusiju pa u ovoj frci nemam vremena, a nisam ni mnogo inspirisan, ali evo mojih prognoza:

Portugal – Maroko 1 (2:0)

Mislim da će Portugalci bez problema pobijediti Maroko.

Urugvaj – Saudijska Arabija 1 (2:0)

Ni Rusi nisu imali problema sa Saudijcima, pa neće ni Urugvajci. Suarez će zubima probušiti rupe u urugvajskoj odbrani kroz koje će Kavani prolaziti I zabiti dva gola.

Španija – Iran 1 (3:0)

Španci će pokazati protiv Irana da će načinom igre I kvalitetom jedni od najvećih favorita za titulu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC