• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Janković: Osećao sam da će biti Rudar!

Autor mondo.rs

Crnogorski reprezentativac u redovima Partizana Marko Janković o žrebu za 1. kolo kvalifikacija zan Ligu Evrope i podršci koju beogradski klub ima u Crnoj Gori.

 Marko Janković: Osećao sam da će biti Rudar! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Drugu godinu zaredom Partizan će evropski put početi iz Crne Gore.

Prošle godine, Partizan je počeo takmičenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv podgoričke Budućnosti (a tu prepreku je preskočio), a ovog leta će kvalifikacije za Ligu Evrope početi u Pljevljima, protiv Rudara.

 "Drago mi je što ćemo drugu sezonu zaredom da igramo u Crnoj Gori. Iskreno imao sam osećaj da ćemo dobiti Rudar. Sve te ekipe su sličnog kvaliteta i ko god da je bio, mi smo favorit. Ove utakmice koje su 'dobijene pre početka' su i najteže i zato moramo da budemo oprezni i da se dobro pripremimo", rekao je za MONDO Marko Janković, reprezentativac Crne Gore.

Janković je jedan od igrača koji čeka inostranu ponudu, ali u iščekivanju rešavanja svog statusa, okrenut je obavezama u Partizanu.

Na opasku da Partizan ima mnogo navijača u Crnoj Gori, pogotovo u Nikšiću, koji je 70-ak kilometara udaljen od Pljevalja, Janković je uzvratio:

"I u mom Cetinju!".

FOTOGRAFIJE IZ NIKŠIĆA

Novajlija u redovima Partizana, napadač Nemanja Nikolić, ima iskustva igranja u Crnoj Gori (bio je član Grblja).

"Igrao sam u Crnoj Gori i odlično poznajem te ekipe. Teren u Pljevljima je bio dobar, a nadam se da će ga još bolje spremiti, jer je to ipak Evropa. Poštujemo protivnika, ali mi smo apsolutni favorit. Međutim, teren je merilo", kaže on.

Vrlo je moguće, međutim, da utakmica neće biti igrana u Pljevljima jer stadion (dve tribine, kapacitet 5.000 mesta), ne ispunjava uslove za evropske mečeve.

Saša Zdjelar smatra da je dobro što je protivnik iz ovih krajeva, pre svega zbog podrške koju će Partizan imati.

"Možda je dobro što je Rudar, ne putujemo daleko, igramo protiv naših. Slabije ekipe na papiru uvek su nezgodne. To su igrači sa istim mentalitetom, kojima je cilj da se nametnu protiv Partizana. Pozitivno je i to što ćemo u Crnoj Gori imati atmosferu kao kod kuće". 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC