Gledaoci užasnuti zvukom iz horora! (VIDEO)

Autor:

Ovaj horor je u trci da bude najstrašniji u 2018. godini, a zbog jedne stvari publika je "poludela"

Možda niste znali da se plašite zvuka "kliktanja jezika", ali nakon što podgledate ovaj film bićete sigurni da je to verovatno jedna od najstrašnijih stvari na svetu.

Horor "Hereditary" je uspeo da prestraši gledaoce onim što se nekada smatralo da je "nevini" zvuk.

Najgori deo svega toga? Zvuk pravi jeziva devojčica, a ako su nas horor filmovi nečemu naučili, to je da su deca strašnija od bilo kog čudovišta, serijskih ubica i psihopata.

Petnaestogodišnja glumica Mili Šapiro tumači lik mlade Čarli Grejam koja "klikće jezikom" i ostale strašne stvari koje vas očekuju kada pogledate film.

U filmu se radi o Eni Grejam (Toni Kolet) i njenoj porodici - mužu, sinu i ćerki Čarli. Eni je umetnica koja pravi minijature i kućice za lutke na osnovu prizora iz sopstvenog života, a stvari kreću po zlu nakon što umre njena majka koja je možda bila veštica. I da, Čarli joj je bila omiljena unuka...

Poslušajte:

Izvor: YouTube/A24

Reditelj i scenarista Ari Aster je nakon buke koja se digla oko kliktanja jezika, istakao da je to samo još jedna od stvari u scenariju i da u startu nije tome pridavao mnogo značaja - dok publika nije "odlepila".

Bioskopi sada imaju problem, jer ljudi masovno klikću jezicima na projekciji ovog filma, pa je mlada Šapiro objavila ovaj video da upozori sve da to više ne rade...

Izvor: YouTube/Alamo Drafthouse

Ostale vijesti