m:tel IPTV: Filmovi i dokumentarci za svačiji ukus

Autor:

„Vini Džons: Najžilaviji u Rusiji, kompilacija„ radni je naslov dokumentarnog filma koji na National Geographic kanalu možete pogledati u subotu 23. juna u 21.55 časova.

0
A- A A+
m:tel Foto: m:tel/Promo


Godine 2018. Rusija je prvi put  domaćin Svjetskog prvenstva u fudbalu, ali National Geographic je i ranije spajao Rusiju i fudbal. Ova kompilacija „Vini Džons: Najžilaviji u Rusiji“ prikazuje najsjajnije trenutke putovanja kroz Rusiju dok je radio najizazovnije poslove. Vini se predstavio kao tjelohranitelj moskovske elite, ribar u ledenom Barencovom moru i kao lovočuvar u divljini Sibira. Usput je iskusio ekstreme Rusije i njenog naroda, i omogućio publici da upozna ovu nevjerovatnu zemlju.

Plejada holivudskih glumaca na čelu sa Dženifer Aniston igra u filmu “Žute ptice”, koji TV CINEMAX emituje u nedjelju 24. juna u udarnom terminu u 20.00 časova.

Dvojica mladića, Danijel Marfi (Taj Šeridan) i Brendon Bartl (Alden Erenrajk), prijavljuju se u vojsku i odlaze u Irak. Nakon nezamislive tragedije, vojnik povratnik s mukom pokušava da uskladi svoj zavjet ćutanja sa istinom i potragom ožalošćene majke (Dženifer Aniston) za unutrašnjim mirom. Zasnovan na bestseleru Kevina Pauersa, film „Žute ptice“ istražuje odnos između vojnika, poteškoće koje donosi povratak kući i danak koji rat uzima od svojih vojnika i njihovih porodica.

Televizijski kanal HBO prikazuje dugo očekivani akcioni film “Legenda o Tarzanu”, koji možete pogledati 25. juna u 18.10 časova.

Nova akciona avantura reditelja Dejvida Jejtsa (filmovi o Hariju Poteru) na veliko platno ponovo dovodi legendarnog književnog lika Edgara Rajsa Barouza. Prošlo je mnogo godina otkako je čovjek nekada poznat kao Tarzan (Aleksander Skarsgard) napustio afričku džunglu zarad života u urbanom okruženju, kao Džon Klejton Treći – lord Grejstok, sa svojom voljenom ženom Džejn (Margo Robi). Ponovo je pozvan u Kongo da bude trgovački izaslanik, nesvjestan da je samo pion u smrtonosnoj zavjeri pohlepe i osvete, koju je osmislio belgijski kapetan Leon Rom (Kristof Volc). Ali, oni koji stoje iza te ubilačke zavjere nemaju pojma kakve će posljedice ona imati.

Televizijski kanal HBO2 ekskluzivno donosi fim “Oluja rata”, koji možete pogledati u ponedjeljak 25. juna u 17.20 časova.

Punih pet godina Vinston Čerčil je igrao vjerovatno najvažniju ulogu u pružanju otpora nacistima tokom Drugog svjetskog rata, inspirišući svojim odlučnim vođstvom i retorikom milione Britanaca i ostalih pripadnika slobodnog svijeta da se bore protiv Hitlerove Njemačke do konačne pobjede. Nastavljajući priču o Vinstonu Čerčilu, započetu u nagrađenom filmu „Oluja se sprema" u produkciji HBO, radnja je smještena u sam Drugi svjetski rat i nudi intimni pogled na nastanak nacionalanog heroja, čija je dokazana smjelost velikog ratnog vođe na kraju uništila njegovu poliltičku karijeru i zaprijetila da uništi njegov brak sa Klemi, koja ga je podržavala tokom čitavog života. Nakon pobjede Saveznika, u Britaniji su održani izbori tokom 1945. godine na kojima su građani birali svog prvog poslijeratnog premijera i vladajuću partiju, a za prebrojavanje glasova bila je potrebna čitava nedjelja. Trenutni premijer Vinston Čerčil otišao je na odmor u Francusku sa svojom suprugom i kćerkom i s nestrpljenjem je iščekivao rezultate…

Da biste u potpunosti uživali u ovim filmskim pričama, preporučujemo vam i aktuelnu m:tel ponudu. Uz m:tel TV pakete odaberite TESLA TV 32 za samo 1 KM, a zatim otkrijte sve prednosti m:tel TV funkcionalnosti: TV vodič, Snimanje sadržaja, Gledaj propušteno i koristite aplikacije Facebook, Twitter i You Tube na velikom ekranu i pretvorite svaki televizor u Smart TV.

A uz kupljeni Tesla TV na poklon dobijate i LCD fiksni držač.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba

Tagovi:

Ostale vijesti