Kakvu menadžerku ima Partizanov novi igrač (FOTO)

Autor:

U Humskoj je u sredu bilo vrlo živo, a posebnu pažnju je privukla ona.

0
A- A A+

Partizan je angažovao desnog beka iz Rumunije Gabrijela Enaka, koji će biti prvi fudbaler iz te zemlje koji će nositi crno-beli dres, sedam decenija nakon što je u beogradskom klubu igrao Virgil Stanislav Popesku.

Dok se iščekivao žreb za prva dva kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u Partizanu su želeli da "provuku" Enaka neopaženo, dok su mediji bili u "Zemunelu". Ali, naravno, brzo se saznalo za ovaj transfer.

Posebnu pažnju privukla je dama koja je bila u društvu Enaka.

Pomislilo se da je to supruga rumunskog fudbalera, međutim, ispostavilo se da je reč o njegovoj menadžerki, Anamariji Prodan koja je inače u vrlo bliskim odnosima sa jednim od najboljih rumunskih fudbalera svih vremena Adrijanom Muutom (rumunski mediji objavili su prošle godine da je Mutuu i njegovoj supruzi poklonila 5.000 evra!).

GOOD LUCK GABRIEL ENACHE IN FC PARTIZAN BELGRAD!!! LOVE U!!! #bestmanagersever

Објава коју дели Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) дана#lovemyfamily❤️ #anamariaprodan #adrianmutu10 #cinaceadetaina

Објава коју дели Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) данаNjen suprug je fudbalski trener, a ona je vrlo uspešan menadžer u Rumuniji.

#anamariaprodan #lovemylife❤️ #goodnight

Објава коју дели Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) данаTagovi:

Ostale vijesti