• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Keiroš zbunio Ramosa - prijatelji ili ne?!

Autor mondo.rs

Španskom štoperu nije prijalo što ga je selektor Irana "između redova" optužio da je namerno povredio Mohameda Salaha.

Utakmica Španija - Iran (1:0) imala je i burno "treće poluvreme".

Fudbaleri Reala i "crvene furije", Dani Karvahal i Serhio Ramos, preko medija su se prepucavali sa selektorom Irana Karlosom Keirošom, kome to nije smetalo da na parkingu posle svega zagrli Ramosa, čime je ovaj bio prilično zbunjen.

Počelo je Karvahalovom izjavom španskoj televiziji.

"Ovo što je radio Iran, nije fudbal. Jedno je braniti se sa svih 11 igrača i praviti brojne faulove, ali odugovlačiti i glumiti povrede nije pošteno prema igri. Sudije moraju da saseku takvo ponašanje. Za mene to nije fudbal, ali svako radi po svojoj savesti".

Upitan za komentar, Keiroš je rekao da bi Karvahal trebalo da pogleda po svom "dvorištu".

"Dva tima su se borila, bilo je mnogo jakih duela i našim igračima je bila potrebna lekarska pomoć. Ako sutra dođete na kliniku, videćete da smo izgubili dvojicu igrača zbog povreda, a nijedan Španac nije dobio žuti karton. Ne žalim se, ali to su činjenice. A, Karvahal neka obrati pažnju na svog saigrača, koji je jednog Egipćanina 'isključio' sa Svetskog prvenstva", poručio je Keiroš.

Naravno, portugalski stručnjak je aludirao na finale Lige šampiona između Reala i Liverpula (3:1), u kome je Mohamed Salah povredio rame nakon duela sa Ramosom, koji ga je držao za ruku.

"Ne kritikujem Ramosa, samo kažem da ako Karvahal kritikuje fudbalere Irana, onda treba da vidi i kako igraju njegovi saigrači. Ramos je sjajan igrač i nemam problem sa njim. Ja sam uložio veliki trud da on pređe iz Sevilje u Real", podvukao je trener "kraljevića" u sezoni 2003/04 (Serhio Ramos je došao na "Bernabeu" leta 2005).

Kasnije je usledio pomenuti zagrljaj na putu ka timskom autobusu...

"Sve znam, zato sam i iznenađen njegovim rečima. Kao i Dijego Maradona, Keiroš priča stvari koje nemaju nikakvog smisla", izjavio je Ramos, za koga je Maradona ranije ocenio da nezasluženo dobija veliki publicitet, iako je Urugvajac Dijego Godin mnogo bolji štoper.

Serhio Ramos uzvratio je komentarom da "Maradona jeste legenda" i da je bio veliki as, ali da je po kvalitetu i umeću "svetlosnim godinama iza Lea Mesija".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC