• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva prozivka Modrića u Splitu pred Argentinu!

Autor mondo.rs

Zanimljiv način splitskih ugostitelja da "bodre" reprezentaciju Hrvatske u meču protiv Argentine na Mundijalu u Rusiji, koji bi mogao da joj donese osminu finala. "Ne sećam se", ispisano na majicama splitskih konobara.

Hrvatski fudbalski savez (HNS) i najbolji hrvatski fudbaler Luka Modrić nisu omiljeni u Splitu.

HNS je odavno na udaru navijača u Splitu, što zbog odnosa prema dalmatinskoj svetinji - Hajduku, što zbog, smatraju, favorizovanja zagrebačkog Dinama i marginalizovanja Splita.

A Modrić je na udaru splitskih navijača zbog sudskog procesa Zdravku Mamiću, koji je na kraju osuđen na 6,5 godina zatvora zbog sumnjivih poslova u Dinamu, uključujući i malverzacije transfera, pa tako i Modrićevog (iz Dinama u Totenhem).

Modrić je bio akter tog suđenja u svojstvu svedoka, a na gotova sva pitanja, odgovarao je: "Ne sećam se". Zbog neubedljivosti tokom svedočenja, ali i menjanja iskaza, protiv njega je podignuta optužnica.

Torcida o Modriću: Go*no maleno, mora u zatvor!


Upravo je ta rečenica poslužila jednom vlasniku ugostiteljskog objekta u Splitu da svojim konobarima i konobaricama nabavi majice na kojima je na leđima, uz broj 10 ispisano: "Ne sjećam se".

Fotografije je objavio Dalmatinski portal, a zanimljivo je da su majice napravljene baš pred večerašnju utakmicu Hrvatske i Argentine, koja bi "kockastima" mogla da donese plasman u osminu finala.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC