Rekli su "DA"! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sad je i zvanično - gledate gospođu Živojinović!

Rekli su "DA"! (FOTO, VIDEO) Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izgovorili su sudbonosno "DA" u crkvi svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi u prisustvu porodice, prijatelja i kumova - Miloša Teodosića i Ace Pejovića.

Crkvom se prolomio aplauz nakon što su popularna pevačica i sin Bobe Živojinovića izgovorili "da", nakon čega su svatovi krenuli da im čestitaju! Ispred crkve su ih kumovi Miloš Teodosić i Aco Pejović zasuli bombonama i novčićima...

Izvor: MONDO/Tamara Sekulović

Nakon par "udaraca u glavu" od kumova, mlada i mladoženja su se uputili na slavlje koje je upriličeno za "850 najbližih" na Novom Beogradu.

FOTOGRAFIJE GOSPODINA I GOSPOĐE ŽIVOJINOVIĆ:

Poslušajte šta je rekla Lepa Brena:

Izvor: MONDO/Tamara Sekulović

Mlada je za ovu priliku nosila skupocenu venčanicu koju je navodno platila oko 30.000 evra, a par nije skidao osmeh s lica dok su ulazili u crkvu okruženi najbližima.

Izvor: MONDO, Tamara Sekulović

Svadi prisustvuje veliki broj VIP zvanica, pa su pored kumova Teodosića i Pejovića, svatovi i fudbaler Marko Pantelić, pevač Nikola Rokvić...

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE:

Svatovi se se pred crkveno venčanje okupili kod Živojinovića na kućnoj adresi, a Aleksandra i Filip su kočijama potom stigli do crkve.

Izvor: MONDO, Tamara Sekulović

Glamurozna proslava svadbe na kojoj će prisustvovati oko 900 zvanica tek sledi u popodnevnim časovima, a oko cele organizacije je bio zadužen Boba Živojinović.

Pogledajte video atmosfere ispred crkve i kako su izgledali mladenci:

Izvor: MONDO, Tamara Sekulović

Pored kumova, svečanosti su prisustvovali i članovi porodice - Lepa Brena, Boba, Stefan i Viktor Živojinović, ali i Prijini roditelji i najbliži članovi porodice. Pogledajte kako su izgledali kumovi Jelisaveta i Miloš Teodosić:

Izvor: MONDO, Tamara Sekulović

Tagovi:

Ostale vijesti