• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laktaši: Počinje 13. Festival amaterskog teatra

Autor mondo.ba

Javna ustanova Centar za kulturu i obrazovanje Laktaši organizuje Trinaesti internacionalni festival amaterskog teatra - Laktaši 2018, koji će se održati u Laktašima od 21. do 24. juna.

Svečano otvaranje festivala biće upriličeno večeras. u 19.30 časova, premijerom predstave „Kući“, autora Ljudmile Razumovske, u režiji Ognjena Todorovića a u izvedbi dramskog studija „Daske“ Laktaši.

Pored domaćina, u takmičarskom dijelu programa, na festivalu učestvuje još šest pozorišnih grupa i to iz: Trebinja (RS/BiH), Štipa (Makedonija), Novog Sada (Srbija), Gornjeg Milanovca (Srbija), Beograda (Srbija) i Nedelišća (Hrvatska). U pratećem dijelu programa nastupiće gosti iz Banja Luke.

Festival je takmičarskog karaktera i svake festivalske večeri, nakon odigranih predstava, biće održan okrugli sto kojeg će voditi dr Ljiljana Čekić, glumica Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Selektor 13. Internacionanog festivala amaterskog teatra je Jovana Mirković, dipl. glumica. Stručni žiri čine: Slađana Zrnić, glumica Narodnog pozorišta Republike Srpske, Duško Mazalica, glumac Dječijeg pozorišta Republike Srpske i Igor Tešić, TV režiser.

Pokrovitelji festivala su Opština Laktaši i Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske.

Program festivala Vam dostavljamo u prilogu, a sve dodatne informacije možete dobiti u JU „Centar za kulturu i obrazovanje“ Laktaši.

Molimo Vas, da u skladu sa vašim mogućnostima, medijski propratite ovu manifestaciju koja je veoma značajna za afirmaciju pozorišne umjetnosti, ne samo za područije opštine Laktaši nego i cijele Republike Srpske.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop