• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus i Junajted potvrdili: Pojačanja stigla!

Autor mondo.rs

Šampion Italije i vicešampion Engleske u istom danu ozvaničili dolazak novih igrača.

Posle nekoliko meseci nagađanja, dva zvučna transfera definitivno su se dogodila.

Emre Džan (24), centralni vezista Liverpula, potpisao je za Juventus, potpisao ugovor do 2022. i već se slikao sa navijačima. Doskorašnji igrač "Redsa" napustio je Enfild posle četiri godine i formalno postao igrač "Stare dame".

Juventus će biti četvrti klub u karijeri nekadašnjem đaku Bajerna, koji je sezonu pre odlaska u Englesku no sio dres Bajer Leverkuzena.

Džan je takođe drugo pojačanje Juventusa u ovom prelaznom roku i biće plaćen Liverpula 16 miliona evra u ratama podeljenim na naredne dve godine. Pre njega je u Torino stigao golman Đenove Matija Perin.



Skoro istovremeno, potvrda transfera ozvaničena je i na Old Trafordu, gde je Mančester junajted formalno potvrdio da je doveo Freda (25) iz Šahtjora, za 57 miliona evra.

Brazilski reprezentativac, učesnik Svetskog prvenstva u Rusiji, potpisao je petogodišnji ugovor sa "đavolima" i postao drugo pojačanje, nakon što je odbranu ekipe Žozea Murinja ojačao igrač Portoa, Diogo Daloč (19).

"Fred će se uklopiti u kvalitete našeg veznog reda. Bio nam je potreban. Poseduje kreativni mozak i viziju za dodavanja i to će dodati novu dimenziju našoj igri. Veoma sam srećan što dolazi u naš klub i verujem da naši igrači znaju koliko će nam biti značajan", rekao je Murinjo o svom novom igraču.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC