• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prometno na "Olimpiku", Rađa ode, stiže Pastore

Autor mondo.ba

Roma je ovog ljeta već angažovala pet pojačanja, a na pragu je šestog.

Roma je danas ozvaničila dolazak iskusnog golmana Antonija Mirantea (34), koji je na "Olimpiko" stigao kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa Bolonjom.

Čuvar mreže, koji je karijeru počeo u Juventusu, postao je tako peto pojačanje "vučice" ovog ljeta, nakon Ante Ćorića, Ivana Markana, Brajana Kristantea i Džastina Klajverta.

A, ako je vjerovati italijanskim medijima, na pragu je i šesto.

Kako su prenijeli brojni izvori s Apenina, Roma i PSŽ dogovorili su dolazak Havijera Pastorea u Rim za 20 miliona evra, plus četiri kroz eventualne bonuse.

Očekuje se da u petak ili subotu Argentinac doputuje u Vječni grad, te obavi medicinske preglede, nakon čega će uslijediti potpisivanje ugovora.

Pastore (29) bi se tako vratio u Seriju A, gdje je već nosio dres Palerma, prije nego što je u ljeto 2011. godine prodat klubu iz Pariza za 42 miliona evra.

Argentinski internacionalac trebalo bi da bude zamjena za Rađu Naingolana, kojeg je "vučica" spremna da pošalje u Inter za 24 miliona evra, dok bi u suprotnom smjeru pošli i Davide Santon, te mladi Nikolo Zanjolo.

Tim Euzebija Di Frančeska, koji je nedavno produžio vjernost klubu do 2020. godine, već je ostao bez poljskog čuvara mreže Lukaša Skorupskog, koji će u Bolonji zamijeniti upravo Mirantea, dok se očekuje i odlazak Bruna Pereza u Torino.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC