• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko zove, Teo odlučuje: Ide ili ostaje u NBA

Autor mondo.rs

Miloš Teodosić na meti je Fenerbahčea, a da li će se igrač Los Anđeles Klipersa vratiti u Evropu i eventualno prihvatiti poziv iz Turske biće poznato vrlo brzo

Kapiten reprezentacije Srbije i član Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić nalazi se na meti Fenerbahčea, prenose turski mediji.

Da li će taj transfer zaista biti obavljen, znaće se uskoro. Klipersi su kao i većina timova u NBA ligi, čekali da se održi draft, a nakon toga krenuće u "pospremanje" ekipe za novu sezonu.

Ukoliko Klipersi procene da ne računaju na srpskog košarkaša imaju opciju da ga otpuste do 15. jula i plate mu 2,1 milion dolara, odnosno 4,2 miliona manje nego što mu pripada u drugoj sezoni u NBA ligi.

I Teodosić ne krije da želi što pre da bude "na čistom".

"Posle održavanja drafta klubovi donose odluke o tome ko će biti ili neće trejdovan, ko ostaje od igrača… Voleo bih da o svemu što pre odlučim i da budem miran u glavi, da vidim da li ostajem ili odlazim", poručio je u razgovoru za RTS Teodosić.

Klipersi su na draftu izabrali čak dvojicu plejmejkera - Šeja Gildžusa Aleksandera sa Kentakija i Džeroma Robinsona sa koledža Boston.

To može, ali ne mora, da znači da su Klipersi spremni da se pozdrave sa Teodosićem, koji je zbog povrede stopala propustio 37 mečeva prošle sezone.

On je u proseku beležio 9,5 poena, 4,6 asistencija i 2,8 skokova po utakmici.

Fenerbahče i Željko Obradović želeli bi da iskoriste situaciju ako Teodosić ne ostane u NBA ligi i dovedu ga u Istanbul. Nije tajna da bi Fener finansijski to mogao da isprati, samo je pitanje kakvi su Miloševi planovi.

Obradović je i ranije pokušavao da angažuje Tea, ali taj transfer se nije ostvario, već je Teodosić produžio vernost sa CSKA, iz kojeg je prošlog leta i otišao u NBA ligu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC