• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sarajke saznale rivale na putu ka Ligi šampiona

Autor mondo.ba

Šampionkama BiH u grupi 8 protivnici će biti najbolje ekipe Albanije, Moldavije i Estonije.

Fudbalerke SFK 2000 u kvalifikacijama za Ligu šampiona igraće protiv estonskog Parnua, Vlaznije Škoder iz Albanije i moldavske Agariste, odlučeno je današnjim žrijebom u Nionu.

Šampionke BiH biće domaćin grupe 8, a sve utakmice igraće u Sarajevu. Prvoplasirana ekipa izboriće plasman u šesnaestinu finala Lige šampiona za dame.

U prvoj utakmici 7. avgusta SFK 2000 će igrati protiv Vlaznije, tri dana kasnije protiv Agariste, dok će Parnu biti posljednji protivnik 13. avgusta.

Podsjetimo, u prethodnoj sezoni "bordo" dame takođe su bili organizatori kvalifikacionog turnira, a takmičenje u grupi završile su na trećoj poziciji, iza grčkog PAOK-a i Vlaznije, sa kojom će se sastati i ove sezone. Posljednjeplasirana je tada bila ekipa Betemburga iz Luksemburga, jedina ekipa koje su savladale Sarajke (3:0).

Od ekipa iz regiona, Srbiju će predstavljati Spartak iz Subotice, koji će igrati u grupi sa crnogorskom Breznicom iz Pljevalja. predstavnik Hrvatske je Osijek, a Slovenije Olimpija. Dragon 2014 takmiči se ispred Makedonije, dok će i tzv. Kosovo imati svoju ekipu - Mitrovicu.

Aktuelne šampionke Evrope su fudbalerke francuskog Liona, koje su prošle godine u finalu nakon produžetaka savladale Volfsburg 4:1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC