• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazar Rosić ponuđen Zvezdi

Autor mondo.rs

Hoće li još jedan član Brage postati član crveno-belih?

 Lazar Rosić ponuđen Zvezdi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Bivši štoper niškog i kragujevačkog Radničkog, te Vojvodine - Lazar Rosić, ponuđen je preko svojih zastupnika Crvenoj zvezdi, saznaje MONDO.

Poznato je da se rukovodstvo srpskog šampiona već dugo nalazi u potrazi za centralnim defanzivnim igračem, a videćemo hoće li izbor pasti na momka koji 29. juna puni 25 godina.

Rosić je pre dve sezone prešao iz Vojvodine u Bragu. Tokom prve je bio među standardnim prvotimcima, ali je prošle odigrao tek 15 utakmica. Na mali broj nastupa značajno je uticao prelom ključne kosti u oktobru 2017.

Ugovor sa Bragom ima do kraja juna 2021. godine, pa postoji i opcija da ga Portugalci ustupe Zvezdi na jednogodišnju pozajmicu, uz pravo otkupa ukoliko na "Marakani" budu zadovoljni njegovim igrama. Identično kao u slučaju Nikole Stojiljkovića.

Pored doskorašnjeg saigrača Zvezdinog novog napadača, pominju se još neka imena kada je u pitanju "goruća" pozicija štopera. Jedno od njih je reprezentativac Australije srpskog porekla, koji je trenutno učesnik Svetskog prvenstva u Rusiji, Miloš Degenak.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", kontakt je uspostavljen, ali šanse da defanzivac Jokohame zaista dođe u Zvezdu i nisu baš velike.

Veću verovatnoću za dolazak, beogradski sportski list daje Rašidu Sumaili, reprezentativcu Gane, koji trenutno igra u Kataru.

Crveno-beli posle odlazaka Le Taleka i Frimponga kao centralne defanzivne igrače imaju samo Vujadina Savića i Srđana Babića, dok mladi Strahinja Eraković vreba svoju šansu kroz rad sa prvim timom, ali je još prerano računati ga kao ozbiljnog konkurenta za mesto u timu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC