Nedeljni horoskop od 25. 6. do 1. 7. 2018.

Autor:

Evo šta predviđaju astrolozi

Nedeljni horoskop od 25. 6. do 1. 7. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Bićete biti komunikativni tokom cele nedelje, strastveni i skloni flertu. Ljubomora može pogoršati odnos sa partnerom. Slobodni, Vi ćete se osećati bolje. Venera je i dalje u polju veza i zabave. Tražićete slobodu, uživanje, a možete ići i na neko putovanje.

Možda ćete morati da budete jako brzi u realizaciji planova, ali dajte sve od sebe. Bitno je da sarađujete dobro sa drugima. Možete obnoviti kontakte iz prošlosti.

Bik

Potrudite se da što više uživate u flertu i ljubavi. Pokušajte da više izlazite ili upoznajete nove ljude. Nemojte biti pasivni. Ako ste zauzeti, sve će biti kako treba.

U drugoj polovini nedelje će Vam biti bitniji privatni život, nego posao, ali potrudite se ipak da sve odradite na vreme. Strastveni ste i avanturistički nastrojeni.

Blizanci

Ove nedelje Vam sve ide kako ste zamislili. Moguće je ostvarenje nekih ideja. Bitno je da budete staloženi i ozbiljni. Tokom prve polovine nedelje će sve ići kao i do sada, neće biti nekih većih promena. Odličan je period za saradnju sa drugima. Budite fokusirani na poslu.

Što se ljubavnog života tiče sve je idealno, samo je važno da budete komunikativni. Lako možete upoznati neku novu osobu. Zauzeti, idite na kraći put sa partnerom.

Rak

Potrudite se da se bolje organizujete. Pod stresom ste jer niste sigurni da možete sve da postignete ove nedelje. Moguć je osetan priliv novca.

Ljubav treba da bude uživanje, a ne obaveza, ali postavite prioritete. Slobodni, preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Moguća je i avantura.

Lav

Ove nedelje su mogući iznenadni troškovi. Bitno je da ne dajete novac na stvari koje Vam nisu sada potrebne. Budite štedljivi. Ovo je nedelja novih kontakata.

Budite prijatni prema saradnicima. Od neke ženske osobe Vam dosta zavisi uspeh na poslu. Može biti od pomoći. Nemojte imati poverenja previše u druge, zadržite šta možete za sebe.

Niste energični, naprotiv, iscrpljeni ste, pa treba više da odmarate i da se posvetite sebi.

Devica

Slobodni, skloni ste avanturi. Želite da uplovite u vezu, ali ste previše strastveni i trebalo bi malo da razmislite šta je stvarno dobro za Vas. Zauzeti, nepoverenje prema partneru je moguće tokom nedelje. Popričajte o svemu što Vas tišti.

Nemojte imati poverenje u svakog novog saradnika. Ne bi trebalo ništa da započinjete već samo da završavate započete obaveze. Prijatelji će Vam biti podrška u svemu što radite.

Pogledajte koje su poznate ličnosti rođene između 25. juna i 1. jula:

Vaga

Slobodni, posvetite se porodici, provedite više vremena sa prijateljima. Sada Vam ljubavni život nije na prvom mestu. Zauzeti, ne zapostavljajte porodicu.

Napravite plan rada i držite se toga. U suprotnom, možete biti u haosu ako sve ne isplanirate. Previše imate obaveza i ideja, a apremalo vremena. Nova prilika za posao se može ukazati od polovine nedelje, i to preko neke muške osobe ili prijatelja.

Škorpija

Neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život, ali to nije baš dobro za Vas. Sada je dobro da sredite svoj život, a ne da od njega napravite haos.

Fokusirajte se na obaveze. Privatni život stavite na drugo mesto. Na poslu neka ženska osoba može biti od pomoći. Lako ćete doći do rezultata koje želite tokom nedelje.

Strelac

Imate više opcija na poslu. Možete da puno radite i da se isplati, a možete da radite malo i da uživate u ostatku slobodnog vremena. Pošto imate višak energije preporuka je da date sve od sebe i da iskoristite dobre aspekte za uspeh. Jako je važno da se dobro organizujete na poslu. Nađite neku motivaciju, da ne biste bili previše napeti.

Moguć flert sa nekom osobom na putovanju. Zauzeti, jako je važno da ne pravite pritisak na partnera nego da sve probleme rešavate u hodu.

Jarac

Ne opterećujte se previše ljubavnim životom. Sve do petka Vam neće biti prioritet neka druga osoba. Na putovanju tokom vikenda možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Poradite na komunikaciji sa saradnicima. Preporuka za ovu nedelju je štednja, a ne investiranje ili neki šoping. Budite odgovorni, da biste mogli lakše da izađete na kraj sa obavezama i računima.

Vodolija

Budite oprezni tokom nedelje. Nisu svi oko Vas iskreni i vredni poverenja. Ne pozajmljujte novac drugima. Neka mlađa ženska osoba može biti od pomoći na poslu. Ako ne radite, sada je vreme da potražite posao.

Strastveniji ste nego inače. Zauzeti, ljubav cveta. Nema razloga za brigu što se tiče privatnog života.

Ribe

Morate da dovršite neke stvari na poslu koje ste počeli odavno. Potrebna Vam je pomoć saradnika. Potražite savet od kolega. Mogući su iznenadni troškovi. Bilo bi dobro da ne trošite previše novca na odeću ili tehniku. Ove nedelje je bolje da štedite.

Slobodni, trebalo bi da raščistite sa prošlošću ove nedelje. Moguć je flert na poslu. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla ili prijatelja. To može uneti razdor u Vaš odnos.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:

Ostale vijesti