• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nema kalkulacije, odlučuju fudbalski bogovi"

Autor mondo.rs

"Za meč protiv Urugvaja pripremili smo se na isti način kao i za prethodne, iako smo se plasirali u drugu fazu", poručio selektor Urugvaj pred poslednji duel u grupi

Selektor Rusije Stanislav Čerčesov izjavio je da neće menjati sastav za utakmicu protiv Urugvaja, iako će se njegova ekipa u tom duelu boriti za prvo mesto u grupi A.

"Nema razloga da nešto menjamo, osim ako nam lekarski tim ne kaže drugačije. Za meč protiv Urugvaja pripremili smo se na isti način kao i za prethodne, iako smo se plasirali u drugu fazu", rekao je Čerčesov.

Rusi igraju u ponedeljak od 16 časova u Samari protiv Urugvaja utakmicu trećeg kola. Obe ekipe su prošle dalje, a Egipat i Saudijska Arabija će završiti takmičenje.

Ekipe iz grupe A ukrstiće se u osmini finala sa ekipama iz grupe B u kojoj su Španija, Portugal, Iran i Maroko. Španija i Portugal imaju po četiri boda, Iran ima tri, a Maroko je bez bodova. U ponedeljak od 20 časova igraju Iran - Portugal i Španija - Maroko.

Selektor domaćina Mundijala kaže da ne razmišlja o narednom protivniku, već da njegov tim igra maksimalno na svakom meču.

"Ne biramo protivnika u osmini finala, ne kalkulišemo, to nikada nismo radili. Nemamo izbora, oni će svakako igrati posle nas. Dve ekipe, fudbalski bogovi će odlučiti", rekao je Čerčesov.

U ruskom timu na meču protiv Urugvaja neće biti napadača Alana Džagojeva, koji je u prvoj utakmici na turniru protiv Saudijske Arabije povredio butinu i nije ni doputovao u Samaru.

"On je trenirao u subotu, ali nećemo ništa da radimo na silu, moramo da ga poštedimo. Tužni smo što smo izgubili igrača kakav je Alan, ali spremni smo i uzeli smo u obzir da će biti povreda", naveo je ruski selektor, uz napomenu da njegov tim ima dodatni motiv jer žele "da zasijaju na Mundijalu u svojoj kući".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC