• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar i Stojke: Ko ne veruje neka ide kući!

Autor mondo.rs

Reprezentacija Srbije mora u sredu uveče da pobedi Brazil da bi ušla u osminu finala Mundijala. "Da ne verujem da možemo da pobedimo Brazil ne bih sada bio ovde", kaže napadač Aleksandar Mitrović.

 Mitar i Stojke: Ko ne veruje neka ide kući!  Izvor: MN PRESS

Šta ćete raditi u sredu uveče od 20 časova? Da, naravno da ćete biti pored televizijskih prijemnika i gledati i bodriti "orlove", koji treba da prirede "malo čudo", kako ga je okarakterisao Milan Rastavac, pomoćnik selektora Mladena Krstajića.

Ako pitate fudbalere oni kažu uglas: "A što da ne možemo da pobedimo Brazil?".

Golman Vladimir Stojković dugo je u reprezentaciji i kaže da ovako nešto do sada nije doživeo:

"Prvi put od kada sam u reprezentaciji da sam osetio da su svi uz nas, mediji, narod. Ogromna su očekivanja, postoji vera da možemo da ostvarimo dobar rezultat. I treba da budemo zahvalni Bogu što smo došli u situaciju da pobedimo Brazil. Mi to možemo, mi to želimo", "jedinica" srpskog tima.

Mitrović se nadovezuje:

"Da ne verujem da možemo da pobedimo Brazil ne bih sada bio ovde. Pokazali su i Švajcarska i Kostarika da može da se igra protiv Brazila, a bili smo svedoci nekoliko, uslovno rečeno, iznenađujućih rezultata. Na kraju, mi verujemo u sebe, kvalitet koji imamo i trenutak koji se nalazi ispred nas".

Generacija Blagoja "Moše" Marjanovića i Aleksandra Tirnanića je pre 88 godina pobedila Brazil u Urugvaju na prvom svetskom prvenstvu, a omladinci su postali prvaci sveta tako što su pobedili Brazil 2015. godine na Novom Zelandu. Da li se može očekivati novi podvig?

"Uz malo sreće i božiju pomoć možemo do pobede. Mi smo Srbi i ništa nije nemoguće. Ko veruje u u čudo, taj i može da ga ostvari. Veći pritisak biće na Brazilcima jer mi nemamo šta da izgubimo. Što se više utakmica pribiližavala kraju mi smo ti koji ćemo biti bliži trijumfu", kaže Aleksandar Mitrović.

Stojković dodaje: "Presrećan sam što smo došli ovde i što imamo priliku da u jednom ovakvom meču rešavamo prolaz u narednu rundu, a ko u to ne veruje neka se spakuje i ide kući".

"ORLOVE" POSETIO GLUMAC DRAGAN JOVANOVIĆ

"Rekao je dosta pametnih stvari kroz šalu. Slušao sam ga pažljivo i izvukao neke pouke. Mi smo jednostavno privilegovani što smo u situaciji da igramo jednu ovakvu utakmicu", kaže Vladimir Stojković.

Golman srpskog tima o napadaču "orlova" kaže da je uzor.

"Mitar nam daje veliki doprinos, primer je kako treba da se bori u dresu reprezentacije. Nije zaostajao u tome ni ostatak ekipe, ali sada moramo biti 400 odsto spremni i borbeni. Kada ćemo ako ne sada?".

Upitan šta misli ko će da šutira penal za Brazil, ako ga bude, Stojković je odgovorio: "Ako ga bude i ko god da ga izvede biću tu da ga odbranim". 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC