• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović o penalu: Mi Srbi smo navikli na nepravde

Autor mondo.rs

Napadač srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović još jednom o spornoj situaciji u meču sa Švajcarskom. Sporne samo za sudiju Feliksa Briha, razumije se.

"Ovo je pljačka!", povikao je legendarni engleski štoper Rio Ferdinand ukazujući na situaciju iz utakmice Srbija - Švajcarska (1:2) kada je njemački sudija Feliks Brih, na zaprapašćenje svih umjesto penala dosudio faul Aleksandra Mitrovića u napadu.

Ni tri dana poslije utakmice nije se "sprao" taj gorak ukus u ustima, kao kada osjetite gvožđe na nepcima... uf! Kako je moguće da onakav faul sudija nije vidio? Zašto nije konsultovan VAR? Sva ta pitanja ostaju otvorena, a akter te situacije Aleksandar Mitrović danas kaže:

"Pa, ja sam jedini u tom duelu koji je gledao loptu, oni su me samo vukli a sudija dosudio kontrafaul!? Kada je svirao mislio sam iskreno da je dosudio penal, a ono kontrafaul? Nevjerovatno!".

Ipak, u toj nepravdi, kako kaže, vidi i nešto pozitivno, a to je ta dodatna snaga, inat, jedinstvo cijelog tima i nacije.

"Mi Srbi smo navikli na nepravde. Istina, sada moramo da idemo težim putem, ali moramo sada biti još jači i ujedinjeni kako bi pobijedili Brazil. I ja vjerujem da možemo do pobjede. Nikada nije bilo ovako dobra atmosfera, da osjećamo ovakvu podršku. Brazil je možda bolji tehnički, ali moraće dobro da se oznoje", kaže borbeni i srčani Mitrović pred odlučujući bitku za plasman u osminu finala Mundijala protiv Brazila u srijedu uveče u Moskvi.

Mitar i Stojke: Ko ne veruje neka ide kući!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC