• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan otvorio kuću, dug ZNAČAJNO smanjen

Autor mondo.rs

Košarkaški klub Partizan predstavio je danas svoj novi dom u elitnom beogradskom naselju Dedinje. Objavljene i promene u sportskom sektoru. Dig smanjen za 4 miliona evra.

 KK Partizan kuća partizanovaca na Dedinju Izvor: MONDO/Ivan Bogunović

Košarkaški klub Partizan otvorio je svoju novu kuću u meštene u Diplomatskoj koloniji na Dedinju.

Ovo je bilo jedno od obećanja predsednika crno-belih Ostoje Mijailovića, a nakon prigodnih reči ozvaničene su i promene u sportskom sektoru, ali i saopšteni neki poslovni rezultati.

Prema rečima prvog čoveka KK Partizan, kada je došao u klub pre 10 meseci, dug je bio 7,86 miliona evra, a sada iznosi 3,78 miliona evra.

Najveće dve grupe poverilaca bili su banke i igrači, rekao je Mijailović i dodao da je klub dobio spor sa Marfin bankom.

U Partizanovoj kući biće i radno mesto novog sportskog direktora Nikole Lončara, kao i kancelarija namenjena treneru i stručnom štabu prvog tima.

"U januaru smo se dogovorili da se vratim u Partizan čim završim obaveze u Španiji, gde sam radio na televiziji. Ostoja Mijailović me je ubedio da je Partizan pravo mesto za nastavak moje karijere. Želim da pomognem Partizanu da se što pre vrati tamo gde mu je mesto, a to znači da osvaja trofeje i da igra Evroligu. Doneću energiju, znanje, kontakte, veze. Nemam iskustvo u ovom poslu, ali sam celog života u košarci", rekao je Lončar.

Izvor: MN Press/arhiva



Saopšteno je i da će Vlada Dragutinović, još jedan član generacije KK Partizan koja je osvojila titulu prvaka Evrope u Istanbulu 1992. godine, preuzeti funkciju direktora mlađih kategorija umesto Zorana Stevanovića.

Mijailović je rekao i da je klub zakupio na 36 meseci sportski centar "Korn" u Šumicama za rad mlađih kategorija, kako ne bi plaćao skupe pojedinačne termine.

Inače, iz Humske 1 u novu kuću preseliće se još služba za odnose sa javnošću i marketing odeljenje. Administracija i sedište kluba ostaće na dosadašnjoj adresi, na stadionu Partizana. 

Kuća je zamišljena kao "dom svih partizanovaca", čija vrata će biti otvorena svima onima koji su deo sebe ugradili u istoriju jednog od najuspešnijih klubova na ovim prostorima, osvajača desetina trofeja i rasadnika igrača za reprezentativne selekcije, kao i NBA timove.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC