• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac misli na budućnost

Autor mondo.ba

Nikola Turanjanin i Vladimir Arsić, obojica rođeni 2001. godine, potpisali prve profesionalne ugovore sa banjalučkim klubom.

Banjalučki Borac potpisao je prve profesionalne ugovore sa dvojicom fudbalera koji su do sada nastupali za omladinsku školu ekipe sa Gradskog stadiona.

Vezista Nikola Turanjanin i defanzivac Vladimir Arsić, obojica rođeni 2001. godine, obavezali su se na trogodišnju vjernost Borcu, čime je klub pokazao da misli na budućnost.

"Uprava kluba na ovaj način je potvrdila da vodi računa o svojoj djeci, odnosno svojoj školi. Treba istaći i to da Turanjanin i Arsić imaju pravo da još dvije godine igraju u omladincima, međutim, svojim radom su se nametnuli treneru prvog tima, Darku Vojvodiću", navodi se u saopštenju kluba iz Platonove.

Obojica fudbalera pažnju na sebe skrenuli su kvalitetnim partijama u omladinskoj Premijer ligi BiH, a Arsić je zimus obavio pripreme sa prvim timom, gdje je upisao i jedan nastup, i to protiv Hrvatskog dragovoljca u Medulinu.

Sastav Darka Vojvodića tako je znatno podmlađen, s obzirom da je tim napustio iskusni Bojan Puzigaća, koji će karijeru nastaviti u Krupi.

"Uprava Borca i stručni štab vidjeli su Puzigaću kao jednog od stubova tima koji bi vratio Borac u Premijer ligu, međutim popularni 'Puzi' je imao druge planove. FK Borac svom dugogodišnjem prvotimcu želi sve najbolje u nastavku karijere, a vrata kluba za Bojana Puzigaću su uvijek otvorena", saopštio je banjalučki klub.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC