• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona umiruje Mesija, Veron ga "proziva"

Autor mondo.rs

U argentinskoj javnosti pomešana osećanja prema Mesiju...

Nigerijci su "udahnuli" Argentincima novi život pošto su savladali Islanđane, ali će "gaučosi" morati da pobede Afrikance u poslednjem kolu ako žele da prođu u narednu fazu Mundijala.

Aktuelni vicešampion sveta pod velikim je pritiskom javnosti zbog očajnih igara i velikih problema unutar ekipe, spekulisalo se o tuči igrača i o tome da je selektor Sampaoli "već bivši" i da će igrači odlučiti o sastavu, a u medijima su česti istupi tamošnjih legendi.

Oskar Ardiljes je ljutito reagovao nakon poraza od Hrvatske (3:0) i optužio selektora da je "arogantna neznalica", dok su Dijego Maradona i Huan Veron govorili o Mesiju.

Kao i mnogo puta do sada - osvajač Svetskog prvenstva iz 1986. godine - stao je u odbranu sadašnjeg kapitena Argentine za koju, utisak je mnogih, ne pruža dovoljno. Bar ne onoliko koliko može u Barseloni...

"Ti nisi kriv ni zbog čega. Ni zbog čega! Volim te kao i do sada, poštujem te kao i do sada... Što se mene tiče, ti si odigrao odlično Svetsko prvenstvo - nema veze šta drugi pričaju", poručio je Maradona u razgovoru za jednu argentinsku TV stanicu.


Veron, ipak, nije tako blag prema Mesiju.

U intervjuu datoj italijanskog "Gazeti delo Sport" neminovno je bilo poređenje baš sa Maradonom, a u njemu fudbaler Barselone nije dobro prošao.

"Mesi nije Maradona. Imao sam sreće da igram sa obojicom, Maradona je bio pravi motor tima, primer igrača na koga uvek možeš da se osloniš. S druge strane, Mesi je prilično stidljiv i introvertan. Nije predodređen da bude lider i tu ne mislim na tehničke kvalitete, nego na karakter", poručio je Veron koji je s Mesijem nastupao na SP 2006. i 2010. godine.

Videćemo da li će promeniti mišljenje ako Mesi uspe da odvede svoju reprezentaciju do pobede protiv Argentine i samim tim nokaut faze.

Tamošnji mediji spekulišu da će za taj meč biti napravljeno mnogo promena, ali da ponovo u sastavu neće biti Dibale.

Prema nekim najavama, ovo je očekivani sastav...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC