• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovo gnijezdo" u Banjaluci i večeras uz Srbiju!

Autor mondo.ba

"Orlovo gnijezdo" i zvanično je najveća navijačka zona u Republici Srpskoj iz koje će se tokom utakmice Srbija - Brazil od 20 časova, uz rashlađeno Jelen pivo, navijačke rekvizite, slati mnogo pozitivne energije u Rusiju!

Najteža moguća prepreka je večeras pred reprezentacijom Srbije, protivnik je Brazil u meču u kojem pobjeda nad favoritom za titulu garantuje plasman u osminu finala.

Ovu tešku, ali ne i nemoguću misiju, bodriće navijači reprezentacije Srbije, koji će se i večeras u velikom broju okupiti na Trgu Krajine u Banjaluci!

"Orlovo gnijezdo" i zvanično je najveća navijačka zona u Republici Srpskoj iz koje će se tokom utakmice Srbija - Brazil od 20 časova, uz rashlađeno Jelen pivo, navijačke rekvizite, slati mnogo pozitivne energije u Rusiju!

Duel između Srbije i Brazila nije interesantan samo nama i rivalu iz Južne Amerike, već će biti u centru pažnje cijelog fudbalskog svijeta, širom planete. Srbija mora da pobijedi Brazil, ako želi da se plasira u osminu finala Svjetskog prvenstva, a "orlove" će u borbi za pobjedu pratiti milioni ljudi.

Na stadionu "Otkritje Arena" u Moskvi, će osim 44.190 navijača biti i ogroman broj predstavnika medija - tačno 600 novinara, 250 komentatora i 250 fotografa.

Okupite omiljenu ekipu sa kojom pratite utakmice i pozovite ih u "Orlovo gnijezdo", te uz rashlađeno Jelen pivo zajedničkim snagama bodrite reprezentaciju Srbije, koja igra odlučujuću utakmicu protiv Brazila! Veliki LED ekran i večeras će na Trgu Krajine u okviru navijačke zone priuštiti poseban vizuelni doživljaj i upotpuniti navijačku euforiju!

Navijačka zona "Orlovo gnijezdo" je dio manifestacije "Jelen Fudbalski grad", koja se održava u šest gradova Republike Srpske, a koja već po treći put okuplja najveće fanove reprezentacije Srbije. Navijači su Srbiju bodrili i tokom prethodne dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, protiv Kostarike, odnosno Švajcarske.

Vidimo se na Trgu Krajine večeras od 20 časova, gdje ćemo zajedničkim snagama navijati za reprezentaciju Srbije protiv ekipe Brazila.

Samo snažno kad je važno!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC