• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul: Keita dobio Džerardovu "osmicu"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"To je bio nevjerovatan dan za mene, jer mi je Džerard dao dres s brojem osam. To nisam očekivao, bilo je to veliko iznenađenje", rekao je Nabi Keita.

Nabi Keita, koji je prošlog ljeta potpisao za Liverpul ali ostao na pozajmici u Lajpcigu do kraja sezone, dobio je dres sa brojem osam, koji niko nije nosio od odlaska legendarnog kapitena Stivena Džerarda 2014. godine.

Liverpul je danas objavio da je Keita dobio "osmicu", koju je godinama nosio Džerard, koji je nedavno postao menadžer Glazgov Rendžersa. Prethodno je radio u omladinskom pogonu Liverpula, a prije odlaska je dao dres sa brojem osam Keiti.

"To je bio nevjerovatan dan za mene, jer mi je Džerard dao dres s brojem osam. To nisam očekivao, bilo je to veliko iznenađenje. Kada je ušao pogledao sam i rekao: 'Vau', jer je on legenda. Džerard je neko ko je uvijek pokazivao poštovanje, davao sve od sebe na terenu i neko ko je ovdje voljen. Ako vam neko takav da dres, s tim se ne smiješ igrati, to je za mene motivacija da se trudim i pokušam uraditi isto što i on", kazao je Keita za zvaničnu internet stranicu Liverpula.

Odlični 23-godišnji vezni fudbaler profesionalnu karijeru je počeo u francuskom Istru, nastavio u RB Salzburgu iz kojeg je 2016. godine prešao u RB Lajpcig. Za reprezentaciju Gvineje odigrao je 28 utakmica i postigao pet golova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC