Nikol o braku: OVO nikad ne radimo!

Autor:

Nikol Kidman otvoreno je govorila o srećnom braku sa Kitom Urbanom i otkrila u čemu je tajna.

0
A- A A+

Poznata glumica već 12 godina je u braku Kitom Urbanom, a u intervjuu za Parade otkrila je kako neprestano rade na svom odnosu i u čemu je njihova tajna.

"Nikada jedno drugom ne šaljemo poruke. To se ne dešava u našoj vezi", rekla je Nikol Kidman.

Ona dodaje da sa suprugom ima odnos "glas na glas ili koža na kožu", odnosno da se čuju telefonom ili eventualno "uskoče u avion" kada jedno drugom mnogo nedostaju.

"Mi zovemo jedno drugo telefonom, to radimo od samog početka. Razlog zašto je tako je taj što na početku nisam znala kako da šaljem poruke i to jednostavno nije 'radilo' za nas. Tako da smo odlučili da to ne radimo", rekla je Nikol i dodala da razgovaraju i putem video poziva, ali nikada ne šalju poruke.

"Poruke se često mogu pogrešno shvatiti. Dešavalo mi se da iznova čitam istu poruku i pitam se 'šta to znači?', onda je čitam nekom drugom i pitam kako oni to razumeju. Ne želim takve stvari između svog partnera i sebe".

Kidmanova kaže da je njihova druga „glavna tajna“ jakog i srećnog braka to što između njih nema tajni.

"Nikada nikome ne govorimo nikakav savet za vezu i ne mislimo da znamo tajnu. Jednostavno, prilazimo tome sa nekom poniznošću i nadom i uživamo u vremenu koje provodimo zajedno. Eto, tako je jednostavno. Volimo da smo zajedno, zabavno nam je i izabrali smo jedno drugo".

Glumica je dodala da kada bi trebalo da bira jednu osobu sa kojom će da provodi vreme, "to bi svakako bio Kit". "Sešćemo u avion i leteti čitavu noć radije nego da budemo odvojeni. Uradićemo sve da to uspe", istakla je Kidmanova koliko truda ulažu u svoj odnos.

Ostale vijesti