• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona ne odustaje: Mesi, možeš ti to

Autor mondo.rs

Uprkos zdravstvenim problemima biće uz Argentinu i u osmini finala i dalje veruje da zvezda Barselone može biti hit Mundijala

Dijego Armando Maradona nastavlja da bodri Argentinu na Svetskom prvenstvu, uprkos tome što je posle plasmana "gaučosa" u osminu finala završio u bolnici.

Legendarni fudbaler Argentine je teško preživeo pobedu svog tima protiv Nigerije (2:1), zbog čega mu je ukazana medicinska pomoć u bolnici u Sankt Peterburgu.

On poručuje da se oseća dobro i da će danas bodriti Argentince u meču osmine finala protiv Francuske u Kazanju.

"Sada počinje prava borba na Mundijalu. I baš kao što je rekao Ronaldo, onaj ko želi pobedu mora da krene u napad. Ako ne uradiš to, bićeš kažnjen. Ako se samo čuvaš, verovatno ćeš biti poražen", naveo je u razgovoru za špansku "Marku" jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Maradona, uprkos ne baš sjajnoj igri Argentine u grupnoj fazi, i dalje veruje da njen vođa Lionel Mesi može biti najbolji pojedinac Mundijala u Rusiji.

"Ovo i dalje može da bude njegovo svetsko prvenstvo. Još je sve u povoju. Ja zaista verujem u to, jer tek sada počinjemo da igramo", rekao je Maradona.

On se osvrnuo i na prvi deo šampionata i izdvojio najbolje što je video u Rusiji.

"Izdvojio bih nekoliko stvari. Meksiko je bio hrabar, video sam veoma dobar Urugvaj, u reprezentaciji Belgije probudilo se nekoliko njihovih važnih igrača… Ja tipujem na Argentinu, iako veoma poštujem Francuze. Oni su među favoritima za pehar. Njihov golman Ugo Loris nikada ništa nije uspeo sa svojim klubom (Totenhem), ali imaju Grizmana… Svetsko prvenstvo počinje danas i jako je teško prognozirati šta će biti na kraju", istakao je Maradona.

Argentina i Francuska sastaju se danas od 16 časova u Kazanju u prvom meču osmine finala, dok će od 20 sati igrati Urugvaj i Portugal u Sočiju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC