• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona rekao, pa porekao: "FIFA, izvini"

Autor mondo.rs

Slavni Argentinac oštro kritikovao sudiju utakmice Kolumbija - Engleska, pa se u četvrtak "objasnio".

Dijego Armando Maradona, legendarni osvajač Svetskog prvenstva 1986. i gost ambasador FIFA na Mundijalu u Rusiji, žestoko je "opleo" po američkom sudiji Marku Gajgeru posle utakmice Engleska - Kolumbija.

U prvom komentaru utakmice, Maradona je rekao da su arbitri izvršili "monumentalnu krađu" na štetu južnoameričke selekcije, a u četvrtak je javno napisao izvinjenje na svom Facebook profilu.

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona izvinio se danas Međunarodnoj fudbalskoj federaciji nakon što je kritikovao suđenje. U međuvremenu je reagovala i FIFA i takođe iznela kritiku na Argentinčev račun.

Maradona je putem Fejsbuka rekao da su njegove pojedine izjave neprihvatljive, pošto "su ga vodile emocije dok je navijao za Kolumbiju".



On je naveo da se ponekad ne slaže sa sudijskim odlukama, ali da "ima najveće poštovanje za njihov posao, koji nije lak".

FIFA je već tolerisala Maradonine ispade na Svetskom prvenstvu u Rusiji. On se izvinio što je nepristojno gestikulirao prema navijaču Južne Koreje tokom utakmice Argentine i Islanda u Moskvi, a prekršio je i zabranu pušenja na stadionima.

Takođe, Maradona je pokazivao srednji prst navijačima nakon što je Argentina postigla pobedonosni gol protiv Nigerije u Sankt Peterburgu (2:1).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC